Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ps
ps
17.07.2014 00:18:30
Deli članek:

Domen Lorbek: V top formi konec avgusta

Grega Wernig

Lepo zagorel, spočit in dobre volje je Domen Lorbek prišel na zbor reprezentance. Čas hitro beži in v njej je zdaj že eden najstarejših članov, tistih, ki jih povezujemo z izkušnjami.

A takih z igranjem na svetovnem prvenstvu tudi on še nima, zato je še s toliko večjo nestrpnostjo pričakoval začetek priprav. "Končno smo spet tukaj," nas je smeje pozdravil, čez nekaj minut, ko je vmes stisnil roko soigralcem in trenerjem, pa smo ga še enkrat ustavili. "Fino je, da se spet zberemo, komaj sem čakal na to," je še enkrat poudaril na začetku. "Nikoli še nisem bil na svetovnem prvenstvu, saj so mi v preteklosti to preprečile poškodbe. Zdaj sem povsem zdrav in se veselim izkušnje. Mislim, da imamo letos izjemne možnosti, upam na najboljše."

Tudi mi, zanimalo pa nas je, zakaj mnenje o izjemnih možnostih. "Glede na skupino v prvem delu in glede na to, kako se lahko stvari odvijejo v nadaljevanju, imamo dobre možnosti tudi potem naprej, ko pridemo iz skupine. Glavnim favoritom se lahko izognemo čisto do konca. Poleg tega imamo zbrano kakovostno zasedbo," je prepričan Domen Lorbek, ki meni, da bo tudi njegov brat do prvenstva povsem nared in v pravi formi. "Sam sem povsem zdrav, pred pripravami pa sem že sam delal, tako da ne bom štartal z ničle," se zaveda, da Zdovc, ki je njegov trener tudi v Gaziantepu, pričakuje dobro pripravljenost že na štartu. Kljub temu pa poudarja, da so priprave vendarle priprave. "V top formi je treba biti konec avgusta," je še pribil.