Simona Weiss Odkrito.si

To so bile zadnje besede Simone Weiss

horoskop_znamenja Svet24.si

Horoskop za sredo, 21. novembra

žalostna punčka Petisvet.si

Mamica moja, mamica moja!

detektiv Svet24.si

Župan z detektivom nad zaposlenega

robert de niro, grace hightower Svet24.si

Robert De Niro in njegova žena šla narazen po ...

Priyanka Chopra, nick jonas Najstnica.si

Nick Jonas o bitki z boleznijo

aneta denis Njena.si

Mala kamera ujela grozljivo obračunavanje kmetov

STA
STA
0 23.08.2018 12:53:46

DOKONČNO! Nova SRBSKA okrepitev za klop OLIMPIJE

Logo KK Olimpija
vszi
Kot kaže so srbski strokovnjaki zelo priljubljeni in zaželeni pri Olimpiji. Tako je v zmajevem gnezdu pristal Marko Anđelković.

Košarkarska ekipa Petrol Olimpija bo v novo sezono krenila s prenovljenim strokovnim štabom. Glavnemu trenerju Zoranu Martiću bodo s klopi pomagali Stipe Modrić, Gregor Hafnar in srbski strokovnjak Marko Anđelković.

Potem, ko sta se v Petrol Olimpijo v vlogi pomočnikov glavnega trenerja vrnila nekdanja zmaja Modrić in Hafnar, je znano tudi ime prvega pomočnika Zorana Martića. To je Anđelković, srbski strokovnjak, ki je minulo sezono deloval na klopi Mega Bemaxa, kjer je vodil moštvo do 19 let, pred tem pa bil član Partizana, Vračarca in Zvezdare. Leta 2017 je bil tudi del strokovnega štaba ekipe Denver Nuggets v poletni ligi NBA v Las Vegasu, v svoji karieri pa se je dokazal tudi kot trener za individualno delo s košarkarji.
Sestava strokovnega štaba državnih prvakov je tako končana, so sporočili iz ljubljanskega tabora. Ekipa se trenutno mudi na pripravah na Rogli, v Ljubljano pa se bo vrnila ob koncu prihodnjega tedna.

Značke: košarka, dp

Članki iz rubrike