Foto Žiga Culiberg RTV SLO (40 of 3) Odkrito.si

Kdo tolaži Maria Galuniča?

SAMBOLEC1 Svet24.si

Kaj o zdravi prehrani pravi Dr. Feelgood?

karma Petisvet

Izgubljamo bitko z duhovi, a sploh ne vemo!

vreme, ohladitev, dež Svet24.si

Velika vremenska sprememba: tako hitro se bo ...

Trenutek smrti 1 Svet24.si

Kaj v resnici doživimo v trenutku svoje smrti?

čokolada Najstnica.si

Recept za zdravo čokolado

nadiya bychkova Njena.si

Nadiya Bychkova pripeljana do limita

lp
lp
0 23.08.2018 08:18:19

SUPER NOVICA! Ob vseh kadrovskih težavah je eden od zlatih košarkarjev RAZVESELIL selektorja

Slovenija
Reuters
Selektor slovenske košarkarske reprezentance Rado Trifunović se še naprej sooča s tažavami pri sestavi ekipe za kvalifikacijske nastope. Svetovno prvenstvo, ki ga bo prihodnje leto gostila Kitajska, je za evropske prvake zelo oddaljeno.

Slovenija bo v drugi fazi igrala v skupini I, kjer je z dvema zmagama in štirimi porazi (rezultati so se prenesli iz prve faze) na zadnjem mestu. Od šestih bodo na prvenstvo napredovale tri reprezentance. Jasno je, da bosta do določene mere odločilni že septembrski tekmi (z Latvijo v gosteh in s Turčijo doma), ki lahko ohranita upanje ali pa celo že dokončno zapreta vrata.

vidmar re
Gašper Vidmar
Reuters


V tem nevšečnem trenutku pa ima Trifunović še naprej velike težave pri sestavi ekipe, v primerjavi s tisto, ki je pred slabim letom v Istanbulu osvojila Evropo, je močno oslabljena. Je pa selektor vsaj nekoliko bolj veder ob potrditvi Gašperja Vidmarja, da bo kljub predhodni odločitvi, da zaključuje svojo reprezentančno pot, vsaj na teh dveh tekmah še pomagal fantom. "Ja, res je. Gašper Vidmar bo z nami. Želel je tri tedne trenirati z našim kondicijskim trenerjem, dodatna dva tedna pa z menoj opravljati košarkarsko vadbo. Če bo zdrav, bo na septembrskih tekmah igral," je potrdil Trifunović.

Selektor bo seznam 18 ali 19 igralcev javnosti predstavil v torej, dva dni pozneje pa bo zbor reprezentance.

CELOTEN POGOVOR Z RADOM TRIFUNOVIĆEM, KI JE POJASNIL, KAKŠNO JE STANJE Z LUKO DONČIĆEM, KLEMNOM PREPELIČEM, JAKO BLAŽIČEM, EDOM MURIĆEM IN ANTHONYJEM RANDOLPHOM, SI LAHKO PREBERETE SAMO V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike