Anamaria Goltes top najstnica Odkrito.si

Dekle Luke Dončića s to objavo marsikomu vzelo ...

slakonja1 Svet24.si

Novo življenje Klemna Slakonje

vodnar Petisvet.si

3 nebesna znamenja, ki bodo doživela šok!

hrana v smeteh 2 Svet24.si

Hrana z Rdečega križa končala v smetnjaku

meghan Svet24.si

Izjemni pokloni Meghan Markle pokojni tašči

Hailey Baldwin Najstnica.si

Tako je Justinova mama pokazala svojo naklonjenost...

IRIS MULEJ s hcerko_premiera LUIS IN VESOLJCKI Kolosej Njena.si

Hčerka Iris Mulej ima tako modno kopalnico

ku
ku
0 22.08.2018 17:15:13

SPET TEŽAVE ZA REPREZENTANCO? Poljaki so EDA MURIĆA poslali v Francijo na dodatne zdravniške preglede

Edo Murić
www.alesfevzer.com
Edo Murić je eden tistih (redkih), ki še brani in bo tudi na septembrskih tekmah (v Latviji in doma s Turčijo) branil slovensko trdnjavo. Težavam v klubu navkljub.

Šestindvajsetletni Ljubljančan se je poleti odločil ostati pri Zieloni Gori, kar pa po informacijah iz Poljske nekaterim v klubu ni povšeči. Zakaj? Ker ima v klubu kar visoko pogodbo, v prejšnji sezoni pa s svojimi igrami te investicije ni upravičil na parketu, za nameček ima danes klub na njegovem igralnem mestu že dovolj rešitev.

Težavo so Poljaki naposled našli v pogosti poškodbi njegovega gležnja, zato so ga v minulih dneh posali na pregled v Francijo. "Ravno danes sem govoril z njim. Klub ga je res poslal na pregled zaradi stopala, saj želijo biti povsem gotovi, da je z njim v tem pogledu vse v redu. Sicer pa komaj čaka na reprezentančni zbor, zato lahko rečem, da se nam bo pridružil 1. ali 2. septembra," je dejal selektor Rado Trifunović.

Za poljske medije je Murić včeraj potrdil, da je zdrav in da je tudi z njegovim gležnjem vse v redu. Po njegovih besedah bi moral biti danes zvečer že na treningu svojega kluba.

Članki iz rubrike