tanja žagar Odkrito.si

Tanja Žagar tega ni mogla obdržati zase!

Veliki horoskop 2014 Svet24.si

Horoskop za petek, 21. septembra

Sanje, duša Petisvet

4 znaki, da gre za čas pred vašo smrtjo

javno stranišče ptuj Svet24.si

Bo na Ptuju poslej še bolj "smrdelo"?

IMG_5081 Svet24.si

Kemal iz serije Moja boš bo prvič postal očka

maja zupan miss 2017 Najstnica.si

VIDEO: Kako se pripraviti na lepotno tekmovanje?

tina maze2 Njena.si

Najboljše poletje Tine Maze

ku
ku
0 22.08.2018 17:15:13

SPET TEŽAVE ZA REPREZENTANCO? Poljaki so EDA MURIĆA poslali v Francijo na dodatne zdravniške preglede

Edo Murić
www.alesfevzer.com
Edo Murić je eden tistih (redkih), ki še brani in bo tudi na septembrskih tekmah (v Latviji in doma s Turčijo) branil slovensko trdnjavo. Težavam v klubu navkljub.

Šestindvajsetletni Ljubljančan se je poleti odločil ostati pri Zieloni Gori, kar pa po informacijah iz Poljske nekaterim v klubu ni povšeči. Zakaj? Ker ima v klubu kar visoko pogodbo, v prejšnji sezoni pa s svojimi igrami te investicije ni upravičil na parketu, za nameček ima danes klub na njegovem igralnem mestu že dovolj rešitev.

Težavo so Poljaki naposled našli v pogosti poškodbi njegovega gležnja, zato so ga v minulih dneh posali na pregled v Francijo. "Ravno danes sem govoril z njim. Klub ga je res poslal na pregled zaradi stopala, saj želijo biti povsem gotovi, da je z njim v tem pogledu vse v redu. Sicer pa komaj čaka na reprezentančni zbor, zato lahko rečem, da se nam bo pridružil 1. ali 2. septembra," je dejal selektor Rado Trifunović.

Za poljske medije je Murić včeraj potrdil, da je zdrav in da je tudi z njegovim gležnjem vse v redu. Po njegovih besedah bi moral biti danes zvečer že na treningu svojega kluba.

Članki iz rubrike