aljaz kate Odkrito.si

Slovenec, ki navdušuje tudi Kate in Williama

usodna ženska Svet24.si

Patološka odvisnost od "norega odnosa"

Zlata ženska Petisvet.si

Samo za ženske: to se zgodi, ko ...

požar v mežici Svet24.si

FOTO: Ljudje so se ponoči večinoma znašli sami,...

kate Svet24.si

FOTO: Princa Charles sta zasenčili obe snahi

Ariana Grande Najstnica.si

Ariana Grande šokirala s to spremembo

sasa lendero 2 Njena.si

Saša Lendero šokirala kot črnolaska!

ku
ku
3 22.08.2018 22:04:42

VELIKO PRESENEČENJE: Slovenski reprezentant bo igral pod vodstvom legendarnega Željka Obradovića!

Željko Obradović bo že kmalu vodil slovenskega reprezentanta.

No, v bistvu nekdanjega slovenskega reprezentanta. Ali pa potencialnega slovenskega reprezentanta. Alen Omić je nekoč nosil dres Slovenije, toda visoki center, rojen v BiH je zelo zameril vodstvu slovenske reprezentance, ko je ta za evropsko prvenstvo naturalizirala Anthonyja Randolpha in mu prepustila Omićevo mesto. Zato se zdi, da v zadnji sezoni center Crvene zvezde vsaj v bližnji prihodnosti ne bo igral za Slovenijo. 

alen omic
Alen Omić
vszi
To navsezadnje dokazuje tudi zadnja novica. Omić bo namreč od 3. septembra za nekaj časa član turškega velikana Fenerbahčeja, ki ga s klopi vodi legendarni Željko Obradović. Ker bo srbski strokovnjak zaradi kvalifikacij za svetovno prvenstvo ostal brez številnih svojih varovancev, so se pri Fenerbahčeju odločili, da v klub na treninge povabijo nekaj košarkarjev. Med drugim tudi Alena Omića. 


Ta bo med kvalifikacijami, ko se bo Slovenija borila za nastop na svetovnem prvenstvu, potil pod vodstvom legendarnega Srba. Kdo ve, morda uspe Omiću Obradovića celo prepričati, da mu ponudi pogodbo za naslednjo sezono. Omić je namreč trenutno brez kluba, pogodba s Crveno zvezdo se mu je iztekla ...

Članki iz rubrike