Anamaria Goltes top najstnica Odkrito.si

Dekle Luke Dončića s to objavo marsikomu vzelo ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za soboto, 19. januarja

vodnar Petisvet.si

3 nebesna znamenja, ki bodo doživela šok!

NLB Svet24.si

Slovenija Hrvaški poslala diplomatsko noto: bo ...

princ filip Svet24.si

Princu Filipu že dostavili nov avtomobil. Pa mu ...

Hailey Baldwin Najstnica.si

Tako je Justinova mama pokazala svojo naklonjenost...

TANJA ZAGAR Njena.si

Zaprite usta: Ja, to je Tanja Žagar!

ku
ku
1 23.08.2018 12:50:55

DRZNA NAPOVED: LUKA bo postal LEGENDA LIGE NBA!

Luka Dončić
Dallas Mavericks
Najboljšemu mlademu košarkarju Evrope Luki Dončiću, ki ga žal ne bo na reprezentančnem zboru naslednji mesec, kljub vsem dvomom napovedujejo izjemno kariero v ligi NBA.

Radoslav Nesterović, generalni sekretar Košarkarske zveze Slovenije, je sodeloval na košarkarskem kampu Košarka brez meja v Beogradu in si vzel nekaj minut za pogovor za sportklub.rs.
Danes 42-letni Nesterović je leta 2005 s San Antonio Spursi osvojil prstan lige NBA, po zaključku igralske kariere pa se je vrnil v košarko in dela na KZS.  
"Najprej bo moral Luka veliko delati na moči oziroma na svojem telesu. NBA je nekaj drugega kot evropska košarka. Igra se vsak drugi dan in fizična kondicija je bolj pomembna kot Evropi. Na to bi se moral Luka v prvi sezoni najbolj osredotočiti. Z 19 leti je v Evropi osvojil vse kar se je osvojiti dalo. Mislim, da ve kaj moram delati v Dallasu. Prvo leto v ligi NBA bo spoznaval način dela in nasprotnike. Prepričan pa sem, da si ga Dallas ne bi tako želel, če mu ne bi namenili večje vloge. Normalna pot bi bila, da se Dirk Nowitzki upokoji in da Luka prevzame njegovo vlogo," je med drugim povedal Nesterović.

Značke: luka-doncic, dallas

Članki iz rubrike