ana dolinar Odkrito.si

Ano Dolinar je to povsem strlo

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 25. septembra

Ryan Hammons Petisvet

Preden je umrl ...

mešalec1 Svet24.si

Bodo nove hiše Slovencev ostale prazne in ...

Fadi Fawaz Svet24.si

George Michael naj bi si večkrat skušal vzeti ...

čokolada Najstnica.si

Recept za zdravo čokolado

JozicaEminaS_studio Njena.si

Novo življenje: Sveže samska Emina izgubila 30 kg

ku
ku
0 02.07.2018 18:29:41

EKSODUS v Stožicah! Petrol Olimpijo ZAPUSTILA še DVA nosilca igre in ljubljenca navijačev!

www.alesfevzer.com
Zoran Martić bo moral v novo sezono kreniti brez še dveh pomembnih igralcev.

Potem, ko je pred dnevi postalo jasno, da košarkarje Petrol Olimpije zapušča Jordan Morgan, je danes klub uradno sporočil, da v Stožicah ne bomo več videli še dveh pomembnih igralcev zadnjih nekaj sezon.

Pri turškemu Banvitu, kjer bo kariero nadaljeval Morgan, bo v prihodnje igral tudi MVP finala DP Devin Oliver, ki je za zmaje igral dve sezoni. Hkrati ekipo zapušča Gregor Hrovat, ki pa bo odslej igral za nemški klub Bayreuth. Pri Olimpiji je bil zadnja štiri leta.

Oliver je v Ligi ABA v zadnji sezoni povprečju beležil 13,2 točki, 7,2 skoka, 2,9 podaje ter 2 ukradeni žogi na srečanje. V minulih dveh sezonah je prispeval pomemben delež na poti ljubljanskega moštva do novih dveh lovorik v državnem prvenstvu ter po ene v slovenskem pokalu ter superpokalu.

Horvat je v ligi prvakov je zaigral na 13 tekmah in v 27,7 minutah igre v povprečju dosegal 11,2 točke, 3,0 podaje in 2,6 skoka na tekmo. Na 22 tekmah lige ABA je v statistiki beležil 12,0 točke, 4,7 podaje in 3,3 skoke na tekmo, v državnem prvenstvu pa na 33 dvobojih 11,2 točke, 3,9 skoke in 3,8 podaje na tekmo.

Značke: morgan, oliver, hrovat

Članki iz rubrike