Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

sta
sta
6 01.07.2018 23:00:15

Kapetan Prepelič je bil po novem porazu BESEN KOT RIS: Odgovorni bi morali razmisliti ...

ALESFEVZER.COM
Slovenska reprezentanca se je močno oddaljila od nastopa na svetovnem prvenstvu. Evropski prvaki so v Stožicah doživeli boleč poraz s Črno goro (74:87), po tekmi pa sta pred mikrofone stopila selektor Rado Trifunović in kapetan Klemen Prepelič.

Rado Trifunović, selektor Slovenije: "Vedeli smo, da imamo težave z višino in čeprav smo se temu segmentu še dodatno posvetili, se žal na koncu ni izteklo pozitivno. Na trenutke smo igrali dobro, vendar pa vseh štirideset minut nismo sledili igri Črne gore, ki je zmagala povsem zasluženo. Fantom nimam kaj oporekati, saj so se borili, dali vse od sebe, škoda le za nekaj zgrešenih lahkih košev na začetku zadnje četrtine. Kljub slabemu izhodišču v drugem delu moramo vztrajati do konca in verjeti, da se lahko uvrstimo na SP."

Klemen Prepelič, kapetan Slovenije: "Nobenemu ne moremo oporekati želje. Vsi smo dali svoj maksimum, a to žal ni bilo dovolj. Tudi moj prispevek ni bil pričakovan. Priznam, nisem v formi, saj 45 dni nisem imel tekme. Sigurno je lažje, če imaš ob sebi Gorana, Luko, Gašperja, Anthonyja, a teh tokrat ni bilo in odgovorni bi morali razmisliti, zakaj ni bilo ustreznih menjav. Lahko bi prišel Alen Omić, morda kdo drug, a to pač ni v mojih rokah. Kar se tiče mene, me septembra skoraj zagotovo ne bo zraven. Imam ženo, otroka in nikogar ne mislim prositi, da mi da prosto za igranje v reprezentanci."

Članki iz rubrike