vesna derzek1 Odkrito.si

Novinarka RTV Slovenija v veselem pričakovanju

meghan markle Svet24.si

Meghan njenih večernih oblek nikoli ne bo nosila

Deček Cameron Macauley preteklo življenje Petisvet.si

Mamica, imel sem drugo družino, preden sem umrl

musulin 1 Svet24.si

Klemna iščejo svojci, prijatelji, policisti; ...

dante, slovo, Falkenberg Svet24.si

FOTO: Iskali so ga tisoči, a 12-letnemu Danteju ...

Miley Cyrus Najstnica.si

Miley Cyrus doživela hudo tragedijo

jani jugovic teja perjet 2 Njena.si

'Cool Fotr' razkril veliko skrivnost o poroki

sta
sta
6 01.07.2018 23:00:15

Kapetan Prepelič je bil po novem porazu BESEN KOT RIS: Odgovorni bi morali razmisliti ...

ALESFEVZER.COM
Slovenska reprezentanca se je močno oddaljila od nastopa na svetovnem prvenstvu. Evropski prvaki so v Stožicah doživeli boleč poraz s Črno goro (74:87), po tekmi pa sta pred mikrofone stopila selektor Rado Trifunović in kapetan Klemen Prepelič.

Rado Trifunović, selektor Slovenije: "Vedeli smo, da imamo težave z višino in čeprav smo se temu segmentu še dodatno posvetili, se žal na koncu ni izteklo pozitivno. Na trenutke smo igrali dobro, vendar pa vseh štirideset minut nismo sledili igri Črne gore, ki je zmagala povsem zasluženo. Fantom nimam kaj oporekati, saj so se borili, dali vse od sebe, škoda le za nekaj zgrešenih lahkih košev na začetku zadnje četrtine. Kljub slabemu izhodišču v drugem delu moramo vztrajati do konca in verjeti, da se lahko uvrstimo na SP."

Klemen Prepelič, kapetan Slovenije: "Nobenemu ne moremo oporekati želje. Vsi smo dali svoj maksimum, a to žal ni bilo dovolj. Tudi moj prispevek ni bil pričakovan. Priznam, nisem v formi, saj 45 dni nisem imel tekme. Sigurno je lažje, če imaš ob sebi Gorana, Luko, Gašperja, Anthonyja, a teh tokrat ni bilo in odgovorni bi morali razmisliti, zakaj ni bilo ustreznih menjav. Lahko bi prišel Alen Omić, morda kdo drug, a to pač ni v mojih rokah. Kar se tiče mene, me septembra skoraj zagotovo ne bo zraven. Imam ženo, otroka in nikogar ne mislim prositi, da mi da prosto za igranje v reprezentanci."

Članki iz rubrike