stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

bk
bk
1 07.05.2021 13:06:41

DRAMA! Jesenice o OKUŽENEM IGRALCU podale svojo resnico in UDARILE PO OLIMPIJI: Želi osvojiti, kar ...

Martin Metelko
Na obtožbe SŽ Olimpije v primeru tretje tekme finala državnega prvenstva so se odzvali tudi pri Siju Acroniju Jesenicah.

SŽ Olimpija se je pritožila, ker po tem, ko je od Jeseničanov po tekmi dobila dokumentacijo, ki jo zahteva covid-19 protokol, med negativnimi testi na prisotnost koronavirusa ni bilo testa napadalca Jesenic Blaža Tomaževiča, s čimer naj bo po mnenju Ljubljančanov kršili pravila covid-19 protokola.
SŽ Olimpija je zahtevala, da se tekma razveljavi, o tem pa v teh urah odloča tehnični direktor HSZ Jure Penko, ki bo še danes popoldne oziroma pred začetkom četrte tekme finala, ki bo ob 20. uri v Podmežakli, sporočil odločitev.

SŽ Olimpija je svoje videnje v javnost poslala pred kratkim, zdaj so to storili tudi pri Siju Acroniju Jesenicah. Tole so zapisali v izjavi za javnost:

"V HDD SIJ Acroni Jesenice se več kot dobro zavedamo zdravstvene situacije, ki se dogaja doma in po svetu. V celotno sezono smo vložili preveč truda, sredstev, dela, napora, da bi bili zaradi enega testa pripravljeni ogroziti celotno sezono, dosedanje delo in zdravje vseh hokejskih delavcev.
Na Jesenicah radi zmagujemo, a ne za vsako ceno, še najmanj pa z zavedanjem, da bi kdorkoli ali karkoli s tem ogrožal naše igralce ali njihovo okolico.

Na pritožbo, ki jo je vložil hokejski klub Olimpija na Hokejsko zvezo Slovenije, smo se odzvali z vso ustrezno dokumentacijo, ki dokazuje, da izpostavljen igralec s svojim zdravstvenim stanjem ni ogrožal okolice, kar dokazuje tudi negativen PCR-test.

Klub sicer v svoji izjavi zatrjuje, kako striktno upoštevajo vsa pravila za zajezitev epidemije. Pa morajo prvo stvari urediti pri sebi, da bi bilo to res. Zakaj potemtakem vseeno srečamo na tribuni vodstvo kluba brez mask ali z nepravilnim nošenjem teh? In še mnogo drugih stvari bi se dalo izpostaviti, a to ni niti v športnem duhu ne princip v našem klubu, v katerem nikoli nismo bili pristaši pranja umazanega perila preko medijev.

Trenutno dogajanje v klubu ocenjujemo kot napad na celoten klub in dotičnega igralca, s katero se želi osvojiti nekaj, kar se ne da na ledeni ploskvi. Želimo si, da bi se ta trenutek vsa energija in moč usmerila na ledeno ploskev in ne na medije."

Predsednik HDD SIJ Acroni Jesenice
Peter Bohinec
Z ekipo

Članki iz rubrike