Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

hu
hu
0 07.05.2021 10:40:52

Tu je OLIMPIJINA RESNICA o okuženem igralcu Jesenic! Glejte, KAJ SE JE DOGAJALO na tekmi!

Martin Metelko
Kaj se bo zgodilo? Bo nocoj četrta tekma finala državnega prvenstva med Jesenicami in Olimpijo? Ljubljančani so se ostro odzvali na kršenje pravil železarjev!

Danes je v javnost prišla vest, da na sredini tekmi eden od igralcev Jesenic ni imel 'pravega' negativnega testa na covid-19 in da je s tem ekipa Jesenic kršila določbe tekmovalnega pravilnika hokejske zveze. 

ŠOK! Prikrili OKUŽENOST S KORONO pri svojem igralcu?! Zahtevajo RAZVELJAVITEV, današnja tekma visi!

Odgovorni na Hokejski zvezi Slovenije so se soočili s problemom in začeli ukrepati.

Jesenice PRIKRILE OKUŽENEGA?! Glejte, kaj se zdaj DOGAJA na hokejski zvezi in KAJ SE OBETA!

Na vse skupaj so se uradno odzvali tudi pri Olimpiji. Do zdaj se je samo ugibalo, kaj bodo naredili zmagovalci alpske lige v sezoni 2020/21, ki pa v državnem prvenstvu zaostajajo z 1:2 v zmagah proti Jesenicam, zato bi lahko železarji že danes zvečer z zmago postali državni prvaki v sezoni 2020/21, kar bi bilo kar lepo presenečenje, saj so bili v finalu Ljubljančani favoriti. 

No, pri Olimpiji so se odzvali in zapisali:

"Spoštovani, glede na vprašanja, ki smo jih prejeli v zvezi s tekmo finala državnega prvenstva, ki je bila 5. maja ob 20.00 v Hali Tivoli, posredujemo sledečo izjavo kluba: 'Na tekmi v Ljubljani ne bi smel nastopiti igralec HDD Sij Acroni Jesenice Blaž Tomaževič, saj ni imel testa novejšega od 48 ur. Jeseničani so s tem huje kršili pravila in bistveno vplivali na potek srečanja. O tem smo v klubu že med tekmo obvestili tako delegata tekme kot Hokejsko zvezo Slovenije (HZS), ki med tekmo nista odreagirala. Naša ekipa je pripravljena na današnjo tekmo na Jesenicah in odločena, da v dvorani Podmežakla osvoji pozitiven rezultat. HK SŽ Olimpija vedno in dosledno upošteva zakonodajo in pravila HZS – naša ekipa se redno testira, v klubu skrbno upoštevamo vsa pravila vezana na preprečevanje širjenja epidemije covid-19. Takšna dejanja so nevarna in v posmeh vsem, ki se trudimo zajeziti epidemijo.'"

Značke: olimpija, jesenice

Članki iz rubrike