1_10_300_posvetlit Svet24.si

Jan Plestenjak mu je podaril 3000 evrov vredno ...

Stephanie Russell Svet24.si

Zdravnica plačala, da pokončajo njenega bivšega...

18418X0073 Necenzurirano

Kako so nam ugrabili razpravo o prihodnosti ...

polwe20220513133644__DAX8337 Reporter.si

V SDS ni več nikogar, ki bi sprožil razpravo o ...

guberac jk Ekipa24.si

Po sledi škandala! Bodo Koprčani sploh igrali ...

fred-astaire Odkrito.si

Tako življenje je imel, preden je postal ...

doncic Ekipa24.si

Dončić silovito začel drugo tekmo finala ...

bk
bk
0 10.08.2015 17:19:26

Dokumentarni film o Kopitarju

Potem ko se je najboljši slovenski hokejist Anže Kopitar v preteklih dneh posvečal 48 nadobudnežem, ki so se udeležili njegovega prvega hokejskega kampa, bo v prihodnje toliko bolj osredotočen na svojo deseto sezono v ligi NHL. Na led bo prav zares stopil čez teden dni.

Kot že vrsto let bo Kopi tudi letošnjega avgusta treninge na ledu opravljal na Bledu. Kot pravi, še ne ve, kdo od slovenskih hokejistov se mu bo pri tem pridružil. "Upam, da bo čim manj kandidatov in si bodo tako fantje, ki klubov še nimajo, te čim prej našli," je dejal.


NA LEDU PRVIČ S HRVATOM
Na blejskem ledu se mu bo po vsej verjetnosti prvič pridružil hrvaški hokejist. Borna Rendulić je namreč lani postal prvi na hrvaškem rojeni in v tamkajšnji hokejski šoli vzgojeni hokejist, ki se je prebil do lige NHL, lani je odigral 11 tekem v dresu Colorada: "Mislim, da bo tudi prišel, čeprav sva bila dogovorjena, da pride prej, a grem jaz letos na led malo kasneje. Sodeluje z našim fizioterapevtom iz reprezentance in dogovarjali smo se, da bi nekajkrat prišel na led, kar tudi meni pride prav, saj bom imel tako malo več družbe."

KANADČANI O KOPIJU SNEMAJO DOKUMENTAREC
V tednu, ko je potekal Anžetov kamp, sta se na Gorenjskem mudila tudi dva Kanadčana, novinarja medijske mreže Rogers Sportsnet, ki o Anžetu snemata dokumentarni film. V soboto sta izkoristila priložnost, da sta naredila intervjuje s slovenskimi predstavniki medijev, ki hokej oziroma Kopitarja spremljajo vsak dan, in za rokav sta tako pocukala tudi našo novinarko.

Članki iz rubrike