uber, dunaj Svet24.si

V tujini Uber deluje dobro in zgledno, zakaj se ga...

formula-1 Svet24.si

Madžari vlagajo desetine milijonov v dirkališče

mulj, prevalje, poplave Necenzurirano

Eni smo bili solidarni, drugi so bogateli. In temu...

vila frantar zabret Reporter.si

Razkošje slovenskih milijonarjev na 920 ...

pogacar obraz Ekipa24.si

Tadej, ti si nor! Kilometer pred ciljem nedeljske ...

Maja Založnik Revija Stop

Znani obrazi v boju s komarji in njihovimi piki

pogacar vingegaard Ekipa24.si

Kaj so?! Visma udarila po Pogačarju, šef ...

bk
bk
25 30.05.2024 10:51:31

Olimpija predstavila še veliko okrepitev! V Tivoliju še en ris, iz Nemčije prihaja ...

alesfevzer.com
Hokejski klub iz Ljubljane naznanil novega člana.

Dres Olimpije bo oblekel tudi Blaž Gregorc, izkušeni branilec, reprezentant, ki pa na zadnjem SP v Bolzanu ni igral, ker se je z Bremerhavnom boril v finalu najboljšega nemškega prvenstva.

Večino lanske sezone je Gregorc igral za Graz, nato pa se preselil v Nemčijo k slovenski trojici Jan Urbas-Žiga Jegič-Miha Verlič, s katerimi so skupaj sezono končali kot nemški podprvaki.

Ima več kot 15 let izkušenj igranja v tujini, zaradi česar so v Ljubljani prepričani, da bo tako na ledu, kot v garderobi prispeval k trdnosti igre in splošni stabilnosti ekipe. "Seveda je tudi odličen mentor mlajšim igralcem, ki jih ima Olimpija Ljubljana veliko tudi v obrambnih vrstah," so še zapisali zmaji.

blaz gregorc 23
Luka Vovk

"Zelo sem vesel da smo z Olimpijo dosegli dogovor in da se po 17 letih igranja v tujini vračam v Slovenijo. Prepričalo me je, kako se gradi ekipa in zdravo okolje celotne organizacije. Pridružilo se je veliko dobrih igralcev in verjamem, da bomo konkurenčni za doseganje dobrih rezultatov," je dejal Gregorc.

"Z Blažem smo pridobili izkušnje, zanesljivost in odličen karakter. Vse te njegove lastnosti bodo našo igro dvignile na višjo raven. V zelo mladi obrambni vrsti bo skupaj z Žigo Pavlinom predstavljal vodstveno figuro, mlajšim soigralcem dajal zanesljivost in mirnost, ter jih nenazadnje usmerjal v njihovem razvoju. Blaž bo imel zelo pomembno vlogo na in ob ledu. Kakovostno in karakterno odlično sodi v našo ekipo," pa je dodal Anže Ulčar, direktor kluba.

Značke: gregorc, hokej, olimpija, icehl

Članki iz rubrike