Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
4 17.05.2022 19:08:55

Žalostna novica za slovenski hokej! Na Jesenicah se je na skupščini zgodilo tole...

alesfevzer.com
Hokejiste Sija Acronija Jesenic bo tudi v naslednjem štiriletnem obdobju vodil predsednik Peter Bohinec, na mestu direktorja ostaja Anže Pogačar.

To so danes sklenili člani kluba na rednem občnem zboru in volilni skupščini. Stari-novi predsednik pa je tudi potrdil, da Jeseničani vsaj še eno sezono ostajajo v alpski ligi.

Volitve je predsednik Bohinec napovedal že na prejšnji skupščini pred dobrim mesecem, danes pa so v drugem najmočnejšem klubu v Sloveniji tudi opravili volilno skupščino. Na vodilnih mestih ni sprememb, saj sta nova mandata dobila tako predsednik kot direktor Anže Pogačar. Bohinec je bil tudi edini kandidat za novo štiriletno obdobje do leta 2026, prisotni člani pa so ga soglasno podprli.

V predstavitvi programa za naslednja štiri leta pa je Bohinec že napovedal, da bo klub s člansko ekipo tudi v naslednji sezoni še ostal v ligi AHL. V tako kratkem času, kot so ga imeli na voljo po povabilu višje lige ICEHL, da bi se pridružili temu tekmovanju, namreč niso mogli ugoditi vsem pogojem vodstva ICEHL. To je kar malce žalostno za slovenski hokej, saj so vsi ljubitelji najhitrejše ekipe igre na svetu upali, da bo jeseniško moštvo zbralo dovolj poguma in financ, da se poda v najboljšo regionalno ligo.

Značke: jesenice, liga-ahl

Članki iz rubrike