Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

bk
bk
1 29.04.2021 18:09:57

NAGRADA za stokovni štab prvakov lige IceHL: Andrej Hočevar ostaja v Celovcu

Grega Wernig
Potem ko so prejšnji teden hokejisti celovškega KAC-a osvojili naslov prvaka lige IceHL, je vodstvo kluba že nagradilo trenerski štab.

Povedano drugače, vsem njegovim članom so podaljšali pogodbe. Tako bo tudi naslednje leto pri Celovčanih za vratarje skrbel naš nekdanji vratar in reprezentant Andrej Hočevar, ki se je rdečim zmajem pridružil pred to sezono. Še večja nagrada je bila za Hočevarja razglasitev MVP-ja rednega dela, saj so s tem nazivom novinarji nagradili prav vratarja KAC-a Sebastiana Dahma.

Ob Hočevarju, ki je letos bedel tudi nad delom mladih čuvajev mreže pri selekciji U-18 in pri drugem članskem moštvu KAC-a, ki je igralo v ligi AHL, bo ekipo na ledu še naprej vodil finski trenerski tandem Petri Matikainen-Juha Vuori ter Leo Kraus, ki skrbi za telesno pripravo moštva, v katerem sta se letos proslavila tudi risa Rok Tičar in Blaž Gregorc. Kako bo z igralsko zasedbo, klub še ni sporočil, govorilo pa se je, da se za Gregorca močno zanima Bremerhaven, nemški klub elitne lige DEL, kjer sicer igrajo Jan Urbas, Miha Verlič in Žiga Jeglič.

Članki iz rubrike