princ filip, princ harry Svet24.si

Se je princ Harry spravil na pokojnega Filipa?

darja Svet24.si

Darja Gajšek ima ob rojstnem dnevu le eno željo

UV-jelincic family M24 Reporter.si

Jelinčiču se mudi še pred poletjem končati ...

Anthony Fauci Svet24.si

Cepiva so »verjetno učinkovita« tudi proti ...

20210301-01049413 Necenzurirano

Parlamenta ni sesula opozicija, ampak vlada ...

barbara tavčar Dobra karma

S stresom lahko opravimo – nobena sprememba pa ...

Domen Kumer Njena.si

Kam je pobegnil Domen Kumer?

bk
bk
1 29.04.2021 18:09:57

NAGRADA za stokovni štab prvakov lige IceHL: Andrej Hočevar ostaja v Celovcu

Grega Wernig
Potem ko so prejšnji teden hokejisti celovškega KAC-a osvojili naslov prvaka lige IceHL, je vodstvo kluba že nagradilo trenerski štab.

Povedano drugače, vsem njegovim članom so podaljšali pogodbe. Tako bo tudi naslednje leto pri Celovčanih za vratarje skrbel naš nekdanji vratar in reprezentant Andrej Hočevar, ki se je rdečim zmajem pridružil pred to sezono. Še večja nagrada je bila za Hočevarja razglasitev MVP-ja rednega dela, saj so s tem nazivom novinarji nagradili prav vratarja KAC-a Sebastiana Dahma.

Ob Hočevarju, ki je letos bedel tudi nad delom mladih čuvajev mreže pri selekciji U-18 in pri drugem članskem moštvu KAC-a, ki je igralo v ligi AHL, bo ekipo na ledu še naprej vodil finski trenerski tandem Petri Matikainen-Juha Vuori ter Leo Kraus, ki skrbi za telesno pripravo moštva, v katerem sta se letos proslavila tudi risa Rok Tičar in Blaž Gregorc. Kako bo z igralsko zasedbo, klub še ni sporočil, govorilo pa se je, da se za Gregorca močno zanima Bremerhaven, nemški klub elitne lige DEL, kjer sicer igrajo Jan Urbas, Miha Verlič in Žiga Jeglič.

Članki iz rubrike