Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

bk
bk
0 12.10.2020 10:41:25

Sašo Rajsar bo poskušal prepričati vodstvo Jesenic

Sašo Rajsar
Arsen Perić
Sij Acroni Jesenice v nadaljevanju sezone mogoče tudi z napadalcem Sašem Rajsarjem.

Rajsar, 32-letni napadalec, se bo trenerju Mitji Šivicu poskušal dokazati na 14-dnevni preizkušnji. 

Rajsar se je v karieri nekajkrat preizkusil v tujini. V sezoni 2007/08 je igral za danskega prvoligaša Odense, med letoma 2009 in 2012 ter v sezoni 2017/18 pa je nosil dres zagrebškega Medveščaka v ligi EBEL.

Večino časa pa se je Rajsar udejstvoval na slovenskih tleh. V sezoni 2013/14 je za Team Jesenice odigral 36 tekem v ligi INL in dosegel 34 točk. Leto kasneje je postal član novoustanovljenega kluba HDD SIJ Acroni Jesenice, pri katerem je ostal vse do konca sezone 2016/17. V tem času se je v rdečem dresu veselil dveh osvojenih naslovov državnega prvaka, skupaj pa je na 138 odigranih tekmah dosegel kar 185 točk (84 golov in 101 asistenc).

S tem je do današnjega dne tretji najuspešnejši igralec po točkah v celotni zgodovini kluba. Rajsar se je kasneje preselil k Olimpiji, za katere je odigral tudi celotno lansko sezono. Na 36 tekmah alpske lige je za Ljubljančane skupaj dosegel 21 točk, predlani pa je z zmaji osvojil tudi naslov prvaka v ligi AHL.

"Naši ekipi se bo v naslednjih dneh pridružil Sašo Rajsar. Sašo je vedno ponosno nosil rdeči dres, naši ekipi pa bi lahko poleg srca dodal globino in izkušnje. Kar nekaj časa že nima stika z ledom, zato smo se dogovorili za 14-dnevno preizkušnjo. Nikamor se nam ne mudi, vzeli si bomo čas in se nato skupaj dogovorili, kako naprej," je povedal športni direktor Marcel Rodman.

Članki iz rubrike