volodimir zelenski, oleksander sirski Svet24.si

Prvi mož ukrajinske vojske presenetil: Ukrajina ...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ue
ue
1 28.02.2020 12:35:48

NORO! 400 navijačev EINTRACHTA v Salzburgu prišlo na HOKEJSKO TEKMO, potem se je ZGODILO TOLE! (video)

Profimedia
Tekma lige Europa med Salzburgom in Eintrachtom je bila v Salzburgu je bila preložena.

Močan veter je povzročil odpoved četrtkovega povratnega srečanja šestnajstine finala, odigrana bo dan pozneje, v petek. A še preden je do preložitve prišlo, so bili nekateri pristaši Eintrachta - ta je prvo tekmo doma dobil s 4:1 - že v Salzburgu.

In ker so očitno na vsak način želeli gledati kakšno tekmo, se jih je kakšnih 400 odločilo, da bo šlo na hokejsko, ki se je ta dan igrala v prestolnici Solnograške. Šlo je za dvoboj lige AHL, v kateri igrata tudi Olimpija in Jesenice, nasproti pa sta si stali drugi ekipi Salzburga in KAC-a.



Najbrž igralcem obeh ekip sprva ni bilo čisto jasno, kaj za vraga delajo v dvorani nemški navijači, povrhu še tako številni, saj običajno niso vajeni igrati pred takim številom gledalcev, tudi tokrat je bilo ostalih le za vzorec. Glede na to, da so tudi sami gostje v Salzburgu, so se pristaši Eintrachta postavili na stran celovškega moštva in tega vso tekmo glasno spodbujali, obenem pa navzočim ponudili še ostali repertoar svojih navijaških pesmi.

Take kulise in navijanja na hokeju v Salzburgu ne pomnijo, da bi bila mera polna, pa je KAC po streljanju kazenskih strelov premagal sicer velikega favorita Salzburg. Po zmagi so igralci KAC-a uspeh proslavili z navijači, za Celovčane je bila to noč kot v sanjah, take podpore še nikoli niso imeli niti na domači tekmi.

Članki iz rubrike