Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 20.02.2020 07:48:48

Dallas z zmago na vrh zahodne konference

Reuters
Hokejisti Dallas Stars so v severnoameriški ligi NHL doma gostili Arizona Coyotes in po zaslugi Jamieja Oleksiaka, ki je po podaji Aleksandra Radulova dosegel prvi gol na 26 tekmah, prišli do tesne zmage s 3:2. To je bila za zvezde še peta zmaga na zadnjih šestih tekmah, s katero so se na vrhu zahodne konference izenačili s St. Louis Blues.

Domači vratar Ben Bishop je 21 od svojih skupno 39 obramb, kar je največ v sezoni, zbral v uvodni tretjini. Po enkrat sta za Dallas z igralcem več zadela še Corey Perry in Radek Faksa. Perry je dosegel gol in podajo, Denis Gurianov pa dve podaji.

Za Arizono, ki lovi wild card za končnico zahodne konference, sta zadela Taylor Hall in Christian Fischer, vratar Antti Raanta je zaustavil 30 strelov.



Los Angeles Kings, ki so v dveh dneh ostali brez dveh ključnih igralcev, najprej brez napadalca Tylerja Toffolija, ki bo doslej igral za Vancouver, nato pa še branilca Aleca Martineza, ki se je preselil v Las Vegas, so imeli tokrat prost večer.

Zdaj kralje, ki jih kot kapetan vodi slovenski zvezdnik Anže Kopitar, čaka pet tekem zaporedoma na domačem ledu. Prva že danes, ko bodo v Staples Centru gostili Florido.

Značke: nhl, hokej

Članki iz rubrike