Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
0 24.02.2020 09:26:15

Dlake pokonci! Kopitar in soigralci pred tekmo v NORIH DRESIH, ko jih boste videli ... (foto)

Reuters
Ekipa Los Angeles Kings je v severnoameriški hokejski ligi NHL doma izgubila z Edmonton Oilers z 2:4. Slovenski zvezdnik Anže Kopitar je zadel v predzadnji minute druge tretjine za znižanje na 1:3. Connor McDavid se je uspešno vrnil po poškodbi in ob dveh podajah še enkrat zadel za kanadsko zasedbo.

Leon Draisaitl je v prvi tretjini načel mrežo domačih, nato sta vratarja Calvina Petersena (27 obramb) premagala še Ryan Nugent-Hopkins in McDavid. Šele nato so domači prvič ugnali Mikea Smitha (21 obramb).


Dustin Brown je po vsega 49 sekundah zadnje četrtine znižal na 2:3, vendar kraljem v nadaljevanju ni več uspelo zatresti mreže. Ko so v zaključku namesto vratarja na led poslali dodatnega napadalca, pa je končni izid 50 sekund pred koncem postavil Josh Archibald. Pri obeh zadetkov gostiteljev je kot asistent sodeloval Adrian Kempe.

Kljub porazu pa so bili Kopitarjevi Kralji tisti, o katerih se je ta večer precej govorilo. Pred tekmo so si nadeli posebne drese, ki so jih nosili tudi na ogrevanju. Črne hokejske majice je zamenjala vijoličasta, na zadnji strani pa so hokejisti nosili bodisi številko 24 bodisi 8. S tem so se poklonili preminulemu košarkarskemu zvezdniku Kobeju Bryantu, po tekmi pa so dali vse drese na dražbo, izkupiček pa bodo namenili fundaciji Mamba & Mambacita.

Galerija
Značke: nhl, hokej

Članki iz rubrike