kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
1 27.10.2019 20:56:25

Jeseničani z novim vratarjem

Martin Metelko
Hokejisti Sija Acronija Jesenic so dobili vratarsko okrepitev. Iz jeseniškega kluba so danes sporočili, da so sklenili pogodbo s Francozom Antoinom Bonvalotom.

Dan po derbiju z Ljubljančani, ki so ga Jeseničani izgubili po kazenskih strelih s 3:4 - zanje je bil to že četrti poraz po dodatnem delu na zadnjih petih tekmah alpske lige - so se v taboru železarjev odločili za tujega vratarja.


Bonvalot je bil v mlajših kategorijah član francoske reprezentance, večino kariere je preživel v Grenoblu, kjer je še v lanski sezoni opravljal vlogo drugega vratarja. Pred letošnjo sezono je prestopil v Lyon kot prvi vratar, a je medtem ostal brez kluba, saj se je Lyon zaradi finančnih težav preselil v četrto francosko ligo, so novo okrepitev predstavili v klubu.

"Odločili smo se, da pripeljemo novega vratarja. Predvsem zaradi tega, ker vidimo, da smo zelo blizu, v vratih pa imamo Žigo, ki je še vedno zelo mlad in je pred njim še lepa prihodnost, a je mogoče ta preskok zanj še prevelik. Ekipa ne igra slabo in z nekaj sreče bi bili danes veliko višje na lestvici. Zato smo se odločili, da pripeljemo vratarja, ki nam bo znal pomagati," je o novem vratarju za klubsko spletno stran dejal trener Mitja Šivic in dodal: "Ve, kam prihaja in je zelo motiviran. Kljub temu, da mu nismo ponudili finančno tako dobre ponudbe kot drugod, se je odločil za prihod k nam."

Značke: hokej, sta

Članki iz rubrike