Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 26.10.2019 09:11:37

Uspel jim je PREOBRAT, kakršnih ne vidimo pogosto!

Ekipa Washington Capitals je v severnoameriški hokejski ligi NHL gostovala pri Vancouver Canucks. Sredi druge tretjine so gostje zaostajali za štiri gole (1:5), na koncu pa spreobrnili izid in zmagali po izvajanju kazenskih strelov s 6:5.

Branilec Michal Kempny je v zadnji tretjini v razmaku dveh minut in 44 sekund zadel dvakrat in poskrbel za izenačenje izida na 5:5 ter podaljšek. V podaljšku golov ni bilo, pri kazenskih strelih pa so bili uspešnejši hokejisti Washingtona. Odločilni gol je dosegel Nicklas Backstrom. Dva gola za zmagovalce je v rednem delu dosegel še Jevgenij Kuznecov.

Eden izmed junakov zmage Buffalo Sabres z 2:0 nad Detroit Red Wings je bil z 41. obrambami vratar Linus Ullmark. Končni izid je v drugi tretjini postavil Sam Reinhart, ki je s podajo sodeloval tudi pri prvem golu. Buffalo je dosegel sedmo zmago v devetih tekmah in ima tako kot Washington na vrhu lestvice 19 točk.



Colorado Avalanche je na gostovanju pri finalistih izpred dveh let Vegas Golden Knights visoko zmagal. Bilo je 6:1, Nathan MacKinnon pa je za Colorado vpisal dve podaji in tako že na deseti zaporedni tekmi dosegel vsaj točko. Nazem Kadri in Matt Calvert sta za osmo zmago svojega moštva vsak zadela po dvakrat.

Na preostalih tekmah je Toronto Maple Leafs doma s 4:1 ugnal San Jose Sharks, New Jersey Devils pa je na gostovanju pri Arizona Coyotes, za katere je prvi gol v NHL dosegel Barrett Hayton, izgubil s 3:5. Na gostovanju je izgubila tudi ekipa Ottawa Senators. New York Islanders je bil boljši s 4:2, Nick Leddy pa je za šesto zaporedno zmago svojega moštva prispeval dva gola in podajo.

Značke: hokej, nhl

Članki iz rubrike