atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

požar Škofljica Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 16.11.2019 21:53:43

Hokejisti Olimpije poraženi po osmih tekmah

www.alesfevzer.com
Hokejisti SŽ Olimpije so v tekmi alpske lige po kazenskih strelih izgubili proti Cortini z 2:3 (2:0, 0:2, 0:0; 0:0). Italijani so Ljubljančanom prizadejali prvi poraz po osmih tekmah.

Ljubljančani so se pred dvema dnevoma z zmago proti Zell am Seeju povzpeli na vrh lestvice alpske lige. Tokrat so v domači dvorani Tivoli osvojili točko, drugi jim je odnesel odlični vratar Cortine Marco de Filippo.

Olimpija je zadela že po 40 sekundah tekme, ko je bil natančen Gal Koren. Po šestih minutah in 50 sekundah tekme je bilo že 2:0, za novo spremembo izida je poskrbel Luka Zorko.


V drugi tretjini so gosti zadeli dvakrat v razmiku slabih dveh minut. V 32. minuti je znižal Nick Bruneteau, v 34. pa je izenačil Remy Giftopoulos. Izid se nato v tretji tretjini ni spremenil, prav tako ne v podaljšku, zato so zmagovalca dali kazenski streli.

Prvi je srečo poskusil Miha Logar, a se de Filippo ni pustil zmesti, na drugi strani pa je hitro zadel Bruneteau. Tudi Mark Čepon kot drugi igralec Olimpije kazenskega strela ni spremenil v gol. V drugi seriji je za Cortino zgrešil Giftopoulous, Žanu Jezovšku pa v tretji seriji ni uspelo preprečiti poraza zmajev. Junak je z obrambo postal de Filippo.

Olimpija bo naslednjič igrala v četrtek, 21. novembra, proti Kitzbühlu.

Značke: hokej, sta

Članki iz rubrike