kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

(mf)
(mf)
0 29.09.2022 14:48:59

Navdušil otroke in mladino

PSNO
Olimpijski festival je minuli vikend na enem mestu – na ljubljanskem Kongresnem trgu – ponujal skoraj 40 športnih izzivov, v katerih so se obiskovalci lahko pomerili z vrhunskimi športniki.

Med vsemi športnimi panogami, ki jih ponujal Olimpijski festival, je bil tudi curling, ki je obiskovalce navdušil. Še posebej so bili navdušeni otroci in mladi, ki so se jim ob metanju street curling kamnov iskrile oči.

Prek zabave, športnih delavnic in pestrega spremljevalnega programa je bilo obiskovalcem prikazano, kako pomembno se je športno udejstvovati ter kako lahko šport pozitivno vpliva na življenje in naše dosežke.

Cilj festivala in curling zveze je bil mladim predstaviti šport v vsej veličastnosti, a vendarle na igriv, zabaven in zanje primeren način, da začutijo in vzljubijo šport, da ta lahko postane sestavni del njihovega življenja. Organizator Olimpijskega festivala pri tem opravlja izjemno delo, kar je potrdilo tudi ogromno število obiskovalcev.

Med bolj pogostimi vprašanji na stojnici Curling zveze Slovenije je bilo vprašanje, kje v Sloveniji je mogoče trenirati curling. Zato vnovič izpostavimo, da boste v tej sezoni curling lahko trenirali najmanj v Ljubljani (Ledena dvorana Zalog) in Velenju (Drsališče Velenje) ter na Jesenicah (Športna dvorana Podmežakla).

Za vsa vprašanja se obrnite na Curling zvezo Slovenije (www.curling.si), kjer vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Galerija

Članki iz rubrike