srbska policistka, banana Svet24.si

Policistka za oralni servis prejela iPhone 13

himars Svet24.si

Bo to novo orožje, s katerim bodo Ukrajinci ...

Janez Janša Necenzurirano

Veliki poraženec #komentar

jansa logar pl Reporter.si

Razkrito ozadje Logarjeve kandidature: Janša ...

doncic 12 Ekipa24.si

Ga je želel ubiti?! Allen s koleni nad Dončića,...

diana Odkrito.si

Škandali, ki bi jih kraljeva družina najraje ...

riera 4 Ekipa24.si

Riere na tekmi z neugodnimi Celjani ne bo! Vodilna...

ku
ku
0 28.09.2022 11:15:45

Oglasil se je oče deklet, ki jih je napadel van der Poel! Takšen je njegov odziv na incident!

Profimedia
Dogajanje v enem od avstralskih hotelov pred cestno preizkušnjo svetovnega kolesarskega prvenstva še vedno odmeva.

Nekaj olja na ogenj je v nizozemskih medijih prilil še oče dvanajst- in štirinajstletnice, ki sta sredi noči trkali na vrata kolesarskega zvezdnika Mathieua van der Poela, ki je nato izgubil živce in eno od njiju tudi odrinil. Potezo Nizozemca je obsodil, čeprav ne odobrava niti dejanj svojih hčera.

»Imel je vso pravico, da je bil jezen, toda ne na tak način. Punci sta drobna otroka, on je ogromen. Ko sem bil jaz njunih let, bi mi na pamet padle podobne stvari. Ena od hčera je imela pred nekaj tedni covid, zato sta bili navdušeni, ko sta se spet lahko zabavali. Toda bili sta malce poredni. Povedal sem jima, da sta naredili napako,« je za Nieuwsblad povedal oče deklet, ki za razliko od mame ni bil prisoten v hotelu v času incidenta. Seveda pa je videl posnetek. »Videl sem, da je starejša trkala na vrata, po njenem umikanju pa sem videl tudi, da je bila zelo prestrašena. Sicer je precej drzno dekle, toda to jo je šokiralo. Van der Poel je glasno vpil tudi na mojo mlajšo hči, spraševal jo je, ali je tudi ona trkala. Tudi ona je bila v šoku,« je pe dodal.

Van der Poel, ki ga je po posredovanju hotelskega osebja policija za nekaj ur odvedla v pripor, se je medtem sicer že vrnil domov, s položnico za 1.500 avstralskih dolarjev kazni in prepovedjo vstopa v Avstralijo za tri leta. Predvsem pa brez rožnate majice, ki jo je dan po incidentu želel napasti, a je kmalu po štartu zaradi utrujenosti odstopil.

Članki iz rubrike