profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ou
ou
0 29.09.2022 12:11:28

Žogarija v Dravogradu

Na deževno četrtkovo jutro je karavana Žogarije prispela v Dravograd, kjer je potekal že drugi dogodek Žogarije v jesenskem delu.

Dogodek je potekal v športni dvorani pri Osnovni šoli Dravograd, z nami pa so bile 4 ekipe, ki so jih sestavljali učenci Osnovne šole Neznanih talcev Dravograd ter Osnovne šole Šentjanž pri Dravogradu. Z nami so bili tudi okoliški vrtci in mlajša selekcija NK Koroška Dravograd.

Kljub slabemu vremenu je bilo vzdušje sončno in odlično razpoloženo, ozračje pa so hitro ogreli navijači z glasnim navijanjem, tekmovalci pa z lepimi in napetimi tekmami.

Ekipe so se med sabo pomerile v nogometu 3 na 3, spretnostnih igrah, kvizu znanja ter v igri Tudi vi profesor, kjer so se pomerili tudi profesorji udeleženih šol.


Vsi navzoči so lahko preizkusili svoje znanje vožnje s kolesom na kolesarskem poligonu, prav tako pa ni manjkalo tudi dejavnosti za tiste z bolj umetniškim pridihom, saj so se lahko v ustvarjalnem kotičku preizkusili v nagradni igri, Gradimo most prijateljstva – Bauhaus.

Ob tako vročem segretem ozračju je prav prišel kratek odmor katerega so popestrili plesni nastopi ostali pa so se lahko odžejali z naravnimi sokovi Sola, lakoto pa potešili s pašteto Kekec na kruhkih DON DON.

Po zaključenem tekmovalnem delu je bil čas za podelitev pokalov. Največ točk je zbrala ekipa Osnovne šole Neznanih talcev Dravograd iz 4.B razreda. Največji pokal za naj fair play šolo pa so tokrat dobili učenci iz 4.A Osnovne šole Neznanih talcev Dravograd.

Posebno se moramo zahvaliti za topel sprejem domačinov. Se že veselimo, da se ponovno vidimo v letu 2023!

Galerija
Značke: žogarija, šport, otroci

Članki iz rubrike