Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

Vladivostok Svet24.si

V Vladivostoku aretirali ameriškega vojaka, tja ...

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Pivo in cvetje, tiskovna konferenca, Nika Zorjan Njena.si

S kom je Nika Zorjan odpotovala na Maldive?

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

zu
zu
5 18.03.2021 09:34:51

Kaj se dogaja?! Zakaj ne želi pomagati SLOVENIJI?! Mlada skakalka odgovarja na trenerjeve očitke!

Profimedia
Zanimivo dogajanje v slovenski ženski skakalni ekipi.

Kolegi s tiskane izdaje Ekipe SN so že v sredini tiskani izdaji poročali o nesoglasjih znotraj ženske reprezentance, ki bo na zadnjih tekmah sezone lovila zmago v pokalu narodov, obolela Nika Križnar pa veliki kristalni globus. Zato je toliko bolj presenetljivo, da je prišlo do spora, in sicer Jerneja Brecl ne želi potovati v Rusijo. "To je bila samovoljna odločitev tekmovalke, ki ji očitno ni do tega, da bi nam pomagala k zmagi v pokalu narodov. Morda jo je k tej odločitvi tudi kdo nagovoril, vendar o tem ne bom ugibal, razloga zanjo pa ne poznam. Z njo se bo zdaj pozabaval naš odbor za skoke, ki bo tudi odločil o morebitnih sankcijah," je povedal trener Zoran Zupančič.


Na njegove besede se je odzvala tudi Jerneja Brecl: "V Rusijo ne potujem zaradi velikega števila okužb s covidom-19 v Oberstdorfu, poleg tega pa se po svetovnem prvenstvu ne počutim dovolj dobro pripravljena. Svojo odločitev sem Zoranu sporočila že prejšnji teden. Nad njo sicer ni bil preveč navdušen, a jo je vseeno upošteval in me zamenjal z drugo tekmovalko," nam je sporočila. Na vprašanje, ali se boji, da bi se morda okužila tudi sama, pa je odgovorila: "Ne gre toliko za strah pred okužbo, vendar se ne bi po nepotrebnem izpostavljala. Kar zadeva formo, ta na SP ni bila slaba, vendar želim več."

In kako Jerneja komentira Zupančičeve besede, da je morda kdo poskušal vplivati na njeno odločitev ter da ji očitno ni do tega, da bi pomagala ekipi? "Da ne grem v Rusijo, je povsem moja odločitev. Seveda bi rada pomagala ekipi, Zoranovega odgovora pa ne bom komentirala."

Članki iz rubrike