ženska Dobra karma

Napoved Andreje Novak do 5. 11.: pretreslo nas bo ...

mrtvašnica, krsta Svet24.si

Pokopali so jo v sredo, v četrtek pa nov klic, ...

rogljicek kranj Reporter.si

»Za bruhat« in »represija« je besnel ...

pokrajinska-in-študijska-knjižnica, murska-sobota, koronavirus, vračanje-gradiva, knjige Svet24.si

To so nove izjeme: odprte knjižnice, dovoljena ...

bojana-beović Necenzurirano

Dr. Beović, kje so hitri testi in po kakšni ceni?

Marko Potrč Odkrito.si

Je Marko Potrč zapustil Slovenijo?

Luka Basi, traktor Njena.si

Luka Basi straši naokoli

zu
zu
5 13.10.2020 11:11:17

Šok za slovensko reprezentanco! Prevc na treningu s hudo in nevsakdanjo poškodbo, trener pa je razkril: Namesto da bi padel ...

Jurij Kodrun
Mlajši od bratov Prevc se je poškodoval na treningu.

Če se bo sezona alpskega smučanja začela že ta konec tedna, ko bo na sporedu klasična preizkušnja v Söldnu, pa bodo morali smučarski skakalci še nekoliko počakati. Sezona se bo namreč začela čez mesec dni, trener Gorazd Bertoncelj pa ima nekoliko težav le z Domnom Prevcem. Ta že nekaj časa ne najde svoje prave forme, za nameček pa se je zdaj še poškodoval na treningu  zlomil si je roko. 


"Na treningu kondicije se mu pri preskoku ovire ni izšlo. Ni je preskočil. Namesto da bi padel naprej, je padel nazaj in se ujel na zapestje. Značilna poškodba. Kot na primer pri rolerjih," je v intervjuju za Sportal povedal trener Gorazd Bertoncelj in dodal, da že pred poškodbo njegova forma ni bila dobra. "Tudi prej mu ni šlo. Stanje pred poškodbo in po njej ni bilo pravšnje. Ni v pravi formi. Zato ima zdaj prilagojen program in trenira pod vodstvom Janija Grilca. Mesec in pol bo tako. Več poudarka bo na skokih," je še dodal.

Članki iz rubrike