ženska Dobra karma

Napoved Andreje Novak do 5. 11.: pretreslo nas bo ...

mrtvašnica, krsta Svet24.si

Pokopali so jo v sredo, v četrtek pa nov klic, ...

rogljicek kranj Reporter.si

»Za bruhat« in »represija« je besnel ...

pokrajinska-in-študijska-knjižnica, murska-sobota, koronavirus, vračanje-gradiva, knjige Svet24.si

To so nove izjeme: odprte knjižnice, dovoljena ...

bojana-beović Necenzurirano

Dr. Beović, kje so hitri testi in po kakšni ceni?

Marko Potrč Odkrito.si

Je Marko Potrč zapustil Slovenijo?

Luka Basi, traktor Njena.si

Luka Basi straši naokoli

tu
tu
7 12.10.2020 11:54:47

Cel svet se klanja FEDERERJEVEMU sporočilu, SRBI pa ... OGORČENI?! Glejte, kaj so mu naredili v Srbiji, to je noro! (foto)

Reuters
Po zmagi Rafaela Nadala se je oglasil tudi Roger Federer.

Po tem, ko je v finalu odprtega prvenstva Rafael Nadal v velikem slogu premagal Novaka Đokovića in osvojil 20. naslov na turnirjih za grand slam, se je oglasil tudi Roger Federer. "Vselej sem do mojega prijatelja in šampiona Rafaela Nadala čutil neizmerno spoštovanje. On je moj največji tekmec in prepričan sem, da sva drug drugega prisilila, da sva postala boljša igralca. Zame je velika čast, da mu lahko čestitam ob osvojenem 20. naslovu na turnirjih za grand slam. Še posebej izjemno je dejstvo, da je na igriščih Rolanda Garrosa zmagal neverjetnih 13-krat, kar je zagotovo eden največjih dosežkov v športu," je dodal prav tako zmagovalec 20 turnirjev za grand slam. Upam, da je številka 20 zgolj naslednji korak v nadaljevanju najine poti," je zapisal Švicar. 

V Srbiji pa je ta zapis naletel na neodobravanje, marsikje tudi na meji ogorčenja. Zakaj? Mnogi so prepričani, da se Federer ne bi oglasil, če bi zmagal Đoković. Nekateri tudi srbski mediji so šli še dlje in so prepričani, da je želel Federer zasenčiti dvoboj v Parizu ... 

federer srbi

Članki iz rubrike