favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

tu
tu
7 12.10.2020 11:54:47

Cel svet se klanja FEDERERJEVEMU sporočilu, SRBI pa ... OGORČENI?! Glejte, kaj so mu naredili v Srbiji, to je noro! (foto)

Reuters
Po zmagi Rafaela Nadala se je oglasil tudi Roger Federer.

Po tem, ko je v finalu odprtega prvenstva Rafael Nadal v velikem slogu premagal Novaka Đokovića in osvojil 20. naslov na turnirjih za grand slam, se je oglasil tudi Roger Federer. "Vselej sem do mojega prijatelja in šampiona Rafaela Nadala čutil neizmerno spoštovanje. On je moj največji tekmec in prepričan sem, da sva drug drugega prisilila, da sva postala boljša igralca. Zame je velika čast, da mu lahko čestitam ob osvojenem 20. naslovu na turnirjih za grand slam. Še posebej izjemno je dejstvo, da je na igriščih Rolanda Garrosa zmagal neverjetnih 13-krat, kar je zagotovo eden največjih dosežkov v športu," je dodal prav tako zmagovalec 20 turnirjev za grand slam. Upam, da je številka 20 zgolj naslednji korak v nadaljevanju najine poti," je zapisal Švicar. 

V Srbiji pa je ta zapis naletel na neodobravanje, marsikje tudi na meji ogorčenja. Zakaj? Mnogi so prepričani, da se Federer ne bi oglasil, če bi zmagal Đoković. Nekateri tudi srbski mediji so šli še dlje in so prepričani, da je želel Federer zasenčiti dvoboj v Parizu ... 

federer srbi

Članki iz rubrike