Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

stipan-macan Njena.si

Gledalci Botrov jezni zaradi smrti glavnega junaka...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ou
ou
0 12.10.2020 11:32:15

Saj ne boste verjeli, kaj ŠE DANES trdi Pistorius: Morilec šokiral svet, to razkritje ZMRAZI DO KOSTI!

Reeva Steenkamp in Oscar Pistorius
vszi
Nekdanji južnoafriški atletski zvezdnik obžaluje umor svojega dekleta, hkrati pa se najbolj boji dne, ko bo zapustil zapor.

Imel je vse, bil je velika južnoafriška športna zvezda, nato pa se mu je življenje 14. februarja 2013 popolnoma obrnilo na glavo. Oscar Pistorius je iz ljubosumja ubil svoje takratno dekle Reevo Steenkamp, na sodišču se je sicer zagovarjal, da je skozi vrata kopalnice streljal na slepo, ker je mislil, da se notri skriva vlomilec.

Sodišče za njegov izgovor ni imelo posluha, leta 2017 pa je sodišče sprejelo dokončno odločitev in mu naložilo 13-letno zaporno kazen, leta 2023 bo lahko zaprosil za pogojni izpust. Kazen služi v zaporu v Pretorii, kot je razkril ravnatelj iz njegove nekdanje osnovne šole, ki ga v zaporu obišče vsake toliko časa, pa si Pistorius najbolj želi, da bi mu starša Reeve oprostila to grozovito dejanje. "Najbolj od vsega si želi, da bi mu njena starša oprostila. Jaz sem mu povedal, da mu nikoli ne bi oprostil, če bi ubil mojo hčer. Bolj ga skrbi to kot pa pogojni izpust. V bistvu ga je pogojnega izpusta celo strah, saj se zaveda, kako sovražno ga bo sprejela javnost. Tega se najbolj boji. Sam pri sebi je še zmeraj prepričan, da je šlo za nesrečo, imam pa občutek, da mu je zelo žal," je o zadnjem srečanju s Pistoriusom spregovoril Bill Schroder.

Značke: pistorius, steenkamp

Članki iz rubrike