stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

STA
STA
0 29.07.2019 16:43:39

Zdaj je jasno, kdaj se bo ILKA ŠTUHEC znova odpravila na SNEŽNI TRENING. In kam ...

Grega Wernig
Aktualna svetovna prvakinja v smuku Ilka Štuhec uspešno nadaljuje s pripravami na novo smučarsko sezono, so sporočili iz njene ekipe. "Morski" del priprav je Štuhčeva uspešno zaključila, konec avgusta pa se bo vnovič podala na sneg.

 "Morski" del priprav je Štuhčeva uspešno zaključila, konec avgusta se bo vnovič podala na sneg. V nasprotju s preteklimi sezonami ekipa letos ne načrtuje priprav v Južni Ameriki. Zaradi napovedanih dobrih razmer za delo na evropskih ledenikih, bo ekipa s snežnimi treningi začela konec avgusta v Zermattu v Švici in v Saas Feeju.

Do takrat bo Štuhčeva nadaljevala s fizičnimi in kondicijskimi pripravami, ki so ključne za uspeh v zimskem delu sezone. Pod vodstvom kondicijskega trenerja Janija Grila in fizioterapevta Davida Martina Kukovca priprave do tega trenutka potekajo zelo dobro.



Poškodba kolena, zaradi katere je morala Štuhčeva izpustiti zaključek lanske sezone, je že nekaj časa stvar preteklosti in ne ovira poteka treningov.

Sezona se bo za trenutno najuspešnejšo slovensko smučarko začela s tekmo v kanadskem Lake Louisu, kjer bo 6. decembra na sporedu prvi smuk nove sezone v alpskem smučanju.

Članki iz rubrike