Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

su
su
0 06.05.2016 18:54:24

V družbi legend

Arsen Perić
Člani slovenske A-reprezentance v smučarskih skokih so dopoldne v Kranju opravili prve treninge, popoldne še trening akrobatike v Ljubljani, v poznem popoldnevu pa sta se dva člana, Peter Prevc in Robert Kranjec, v Podbrezjah pridružila nekaterim legendam slovenskega skakanja na družabnem dogodku.

Prevc in Kranjec med starimi orli

Naklo, 6. maja - 

Na tem so začeli dražbo Prevčevega rumenega dresa za prvo mesto v skupnem seštevku svetovnega pokala, licitiranje pa se bo končalo v soboto po prireditvi Stari orli, na kateri bodo sodelovali tudi Prevc, Kranjec, Primož Peterka, Franci Petek, Matjaž Zupan, Primož Ulaga, Anže Semenič in številni drugi. Zbrana sredstva bodo namenjena za skakalno opremo mladih skakalcev v NSK Tržič FMG.



Na predvečer dogodka, ki bo vključeval nogometno tekmo v Žiganji vasi, tekmovanje na skakalnici K25 in mini Planico za otroke, pa sta se Prevc in Kranjec pridružila vodstvu panoge za smučarske skoke in nekaterim slovenskim svetovnim prvakom in rekorderjem, med katerimi so bili tudi Jože Šlibar, Petek in tudi Peterka, ki so mu tovrstni dogodki všeč.

"To, da se dobimo in da nas je toliko različnih starosti - po srcu smo najbrž vsi mladi -, je redko. Na takšne dogodke je fino priti, posebej ob začetku licitacije Petrovega dresa. Vsi, ki smo svoje odslužili, moramo mlajšim pomagati, da bodo v prihodnosti še novi Petri Prevci," je dejal Peterka.

Po celodnevnem "letanju" s treninga na trening pa je druženje s slovenskimi skakalnimi legendami prijalo tudi Prevcu: "Umirjen zaključek dneva. Je pa malo nepričakovano, da je to tako velik dogodek, ni bilo tako napovedano. Upam pa, da se bomo pogovorili s starimi mački in kaj novega izvedeli."

Članki iz rubrike