Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
18.11.2014 17:51:30
Deli članek:

Bode Miller: Ni mi pustil, da jih pojem

vszi

Ameriški smučarski zvezdnik ponoči prestal operacijo hrbta.

V zadnjih mesecih so bolečine v križu so postale prehude. Bodu Millerju tako ni preostalo nič drugega, da se je odločil, da leže na operacijsko mizo in dovoli, da mu zdravniki endoskopsko operirajo hernijo in mu sprostijo živce. Zdrs medvretenčne ploščice v hrbtenici mu je namreč te uščipnili do te mere, da je imel velike težave z uporabo leve noge.

Operacijo je smučar, ki je v svoji karieri na olimpijskih igrah osvojil šest kolajn, prestal v San Diegu, upa, da se bo lahko smučarski karavani pridružil januarja, ko sta med drugim na sporedu tudi smuka v Wengnu in Kitzbühlu.

"Zelo sem razočaran in nesrečen, ker bom moral izpustiti več tekem hitrih disciplin na začetku te sezone, toda operacija bo odpravila bolečino v hrbtu, s katero se soočam že od marčevskega finala svetovnega pokala v Lenzerheideju," je pred operacijo dejal 37-letni smučar, ki bo letos, če se bo po novem letu na strminah pridružil kolegom, najstarejši tekmovalec v belem cirkusu.

Operacija je sicer uspela, simpatični in priljubljeni Američan pa je takoj po njej poskrbel za mnoge začudene poglede. Na socialnem omrežju instagram je namreč objavil fotografijo z nenavadno vsebino.

Ta ob ravnilu prikazuje nenavadno snov modre barve (zakaj je modra, nam še ni uspelo izvedeti), za katero je zapisal, da so mu jo odstranili iz hrbta ter hkrati, da mu je kirurg ni pustil pojesti, čeprav ga je spominjala na priljubljene bonbone Nerds, ki so očitno tudi Američanu zelo ljubi.

vzsi

Glede na to, da se je že ob prvem stiku z javnostjo po operaciji pošalil, je verjeti, da bomo kaj kmalu spet spremljali vožnje tega sijajnega smučarja.