kartoskop Dobra karma

Kartoskop za obdobje med 23. in 29. septembrom

Vedeževalka, prerokovalka, sveča, vedeževanje, prerokovanje, šloganje Svet24.si

Upanje je izpuhtelo, Karin so našli mrtvo v morju...

tonin ugrabitev2 Reporter.si

Ko ti oblast stopi v glavo: kako se je Tonin dal ...

Janša, Hojs Svet24.si

Grozi (ne)ministru Hojsu dve leti zapora?

20200923-01026932 Necenzurirano

Iz naših žepov v žep ministra Vizjaka

presaditev organov Odkrito.si

Darovanje organov je "dejanje srca"

esmeralda-rupnik Njena.si

Ljubezen po domače: Hud udarec za Esmeraldo

tu
tu
4 22.05.2020 07:55:26

Najboljši SLOVENEC je močno udaril po NOVAKU ĐOKOVIĆU: Njegova ideja se mi zdi velika ... BEDARIJA!

vszi
Ni znano, kdaj se bodo teniški igralci lahko vrnili na prave turnirje, na katerih bi lahko zaslužili kakšen evro. Znano pa je, da bosta najboljši slovenski igralec in igralka - Aljaž Bedene in Polona Hercog - nastopila na Pokalu Mime Jaušovec na začetku junija v Lukovici.

Veliko se govori, da bi igralci med 100. in 500. mestom na lestvici ATP dobili nadomestilo za izpad dohodka, Novak Đoković je predlagal, da bi nekaj prispevali igralci, ki so med stotimi najboljšimi na svetu. Pri ženskah naj bi nadomestilo dobile vse igralke do 500. mesta na lestvici WTA.

ALJAZ BEDENE
Profimedia

"Đoković je prišel na plan z idejo, da bi igralci plačali druge igralce. Meni se zdi to največja bedarija. Za igralce mora poskrbeti ATP. Od tega, ko se je Đoković oglasil, je minilo že več kot mesec dni, videti pa je, kot da ATP razmišlja o vsem drugem razen o igralcih. Vsaj videti je tako. Načeloma se z Đokovićevo idejo ne strinjam. Nekaj denarja so dali organizatorji grand slamom za igralce, ki so na lestvici ATP od 101. do 500. mesta. Naj povem primer, ki ga poznam – Attila Balazs je po dolgem času spet prišel med 100 najboljših, dva tedna pred prekinitvijo turnirjev. In zdaj bi on moral plačati drugim? No, zdaj niti nič ne dobi. Malce narobe svet. Težko je ugoditi vsem, toda veliko stvari bi lahko izboljšali," je bil odklonilen do predloga prvega igralca sveta Aljaž Bedene.

Članki iz rubrike