Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

mleto-mešano-meso Svet24.si

Pozor, to mleto meso, ki se morda skriva v vašem ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

nu
nu
1 11.05.2020 11:37:00

Kaaaj?! Đoković ŠOKIRAL: spreminja STRUPENO V PITNO VODO z močjo ... NORE BESEDE, nori odzivi!

Profimedia
Novak Đoković je šel v svojih razvpitih javnih nastopih še korak dlje.

Izjemni srbski teniški igralec je znan po svojih fantastičnih predstavah in velikih uspehih, a tudi po zelo alternativnem načinu življenja. Zelo duhovno pristopa k zdravljenju, prehrani in življenju nasploh ter je pri tem že večkrat dvignil ogromno prahu. Nedolgo tega tudi s poudarjanjem skeptičnosti glede cepljenja proti koronavirusu - dejal je, da mu nasprotuje tudi v primeru, da bo cepljenje nujno potrebno za nadaljevanje teniške kariere.

No, tokrat pa je še več hude krvi povzročil med javnim spletnim pogovorom z enim od strokovnjakov za alternativno medicino in prehrano. Đoković je med drugim dejal, da je mogoče z močjo misli vplivati na kemično strukturo pijače in hrane. "Poznam ljudi, ki so s pomočjo energijske preobrazbe in molitvijo uspeli strupeno hrano in onesnaženo vodo spremeniti v nekaj zdravilnega. Znanstveniki so dokazali, da se molekule vode odzivajo na naša čustva in besede," je med drugim dejal Đoković. 

Odzivi so izjemno ostri, oglasili so se mnogi ugledni novinarji in nekdanji igralci. Najdlje je šla nekdanja teniška igralka in strokovna komentatorka Mary Carillo. "Vem, da Novak verjame v meditacijo, molitev in samozdravljenje, zato je tudi toliko časa odlašal z operacijo komolca, ker je verjel, da se lahko ozdravi. Zelo so me vznemirile njegove besede, da lahko strupeno vodo spremenimo v pitno. To so zelo nevarne izjave. Upam, da jih bo preklical," je dejala.  

Članki iz rubrike