Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 11.05.2020 11:37:00

Kaaaj?! Đoković ŠOKIRAL: spreminja STRUPENO V PITNO VODO z močjo ... NORE BESEDE, nori odzivi!

Profimedia
Novak Đoković je šel v svojih razvpitih javnih nastopih še korak dlje.

Izjemni srbski teniški igralec je znan po svojih fantastičnih predstavah in velikih uspehih, a tudi po zelo alternativnem načinu življenja. Zelo duhovno pristopa k zdravljenju, prehrani in življenju nasploh ter je pri tem že večkrat dvignil ogromno prahu. Nedolgo tega tudi s poudarjanjem skeptičnosti glede cepljenja proti koronavirusu - dejal je, da mu nasprotuje tudi v primeru, da bo cepljenje nujno potrebno za nadaljevanje teniške kariere.

No, tokrat pa je še več hude krvi povzročil med javnim spletnim pogovorom z enim od strokovnjakov za alternativno medicino in prehrano. Đoković je med drugim dejal, da je mogoče z močjo misli vplivati na kemično strukturo pijače in hrane. "Poznam ljudi, ki so s pomočjo energijske preobrazbe in molitvijo uspeli strupeno hrano in onesnaženo vodo spremeniti v nekaj zdravilnega. Znanstveniki so dokazali, da se molekule vode odzivajo na naša čustva in besede," je med drugim dejal Đoković. 

Odzivi so izjemno ostri, oglasili so se mnogi ugledni novinarji in nekdanji igralci. Najdlje je šla nekdanja teniška igralka in strokovna komentatorka Mary Carillo. "Vem, da Novak verjame v meditacijo, molitev in samozdravljenje, zato je tudi toliko časa odlašal z operacijo komolca, ker je verjel, da se lahko ozdravi. Zelo so me vznemirile njegove besede, da lahko strupeno vodo spremenimo v pitno. To so zelo nevarne izjave. Upam, da jih bo preklical," je dejala.  

Članki iz rubrike