Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

mleto-mešano-meso Svet24.si

Pozor, to mleto meso, ki se morda skriva v vašem ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

šole, ponovni prihod, koronavirus, jesenice Svet24.si

Zdaj je znano, kdaj se v šolske klopi vračajo ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

tu
tu
0 08.05.2020 12:18:20

Konec določenega obdobja in napoved novega začetka

tzs
Po šestih tednih konec projekta Ostani doma in bodi teniško aktiven!

Cilj projekta je bil povezati slovensko teniško skupnost z različnimi zanimivostmi, zato smo vsak dan na družbenih omrežjih Tenis Slovenije objavili vaje s teniškim trenerjem Robijem Cokanom, Anže Bašelj pa je dvakrat na teden na Facebook Live gosti zanimive teniške goste. 


Projekt je kot uspešnega ocenila tudi Tea Starc, direktorica marketinga in PR pri Tenis Sloveniji ter pobudnica projekta: “V tem času smo posneli 35 teniških vaj, Grega Žemlja pa je bil enajsti gost v poučnih pogovorih. Do zdaj si je objave ogledalo več kot 130 tisoč ljudi. Sledi kratek premor, v roku meseca dni pa bomo s projektom nadaljevali, sicer v novi obliki in z novim imenom, a z enakim namenom.”

Zadnji gost v pogovoru je bil teniški trener, nekdaj pa 43. igralec na svetu, Grega Žemlja: “Kot trener poskušam pri igralcu najprej ugotoviti, kje ima rezerve in kakšne so njegove značilnosti. Nato si naredim načrt, kako igralca ali igralko izboljšati. Trenutno imam igralca, ki ima težave z motivacijo in disciplino na igrišču. V njem vidim del sebe in mi je zelo zanimivo delovati na ta način.” Še več zanimivosti, med drugim tudi o tem, ali so mu kot trenerju zdaj ljubša jutra kot v igralskih časih, pa v prispevku. 


Celoten intervju si lahko ogledate na Facebook profilu Tenis Slovenije.

V kolikor si še niste ogledali preteklih zanimivih in poučnih intervjujev s Tamaro Zidanšek, Aljažem Bedenetom, Blažem Kavčičem, Kajo Juvan, Blažem Rolo, Andrejem Kraševcem, Markom Porom, Radom Mulejem, Boštjanom Falknerjem, Davidom Haggertyjem, vam jih toplo priporočamo.

Značke: tenis, bodi-doma, bedene

Članki iz rubrike