Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

bu
bu
0 10.05.2020 12:13:15

TO SO POSLEDICE: Slovenski športnik, ki je prevaral DRŽAVO, bo občutil posledice!

Twitter
Slovenski športnik, ki je pretental celotno državo, je zdaj občutil posledice tega dejanja.

Pred meseci je med slovenskimi ljubitelji športa zakrožila novica o športniku, ki je s svojimi vrhunskimi rezultati prevaral celotno državo.


Vse skupaj se je začelo s prispevkom na nacionalni televiziji, in sicer v oddaji Mostovi - Hidak, kjer so poročali, da je tekvondoist Beno Misja prejemnik nagrade občine Lendava kot uspešen športnik, ki je lani že četrtič zapored osvojil naslov državnega prvaka in naj bi bil še drugič zapored tudi evropski prvak. Po prispevku pa so se oglasili iz slovenske taekwondo zveze in sporočili, da omenjenega fanta sploh ni med člani zveze. "S strani Taekwondo zveze Slovenije vam sporočamo, da omenjeni Beno Misja ni registriran član zveze in nobenega kluba v naši vezi. Prav tako ni bil nikoli registriran s strani Taekwondo zveze in v sistemu E-šport. Priznanje so mu podelili na osnovi rezultatov, ki jih je dosegel na tekmovanjih v taekwondoju, ki niso bila v Sloveniji nikoli organizirana s strani Taekwondo zveze Slovenije," so sporočili na uredništvo oddaje Mostovi in občini Lendava.

Več kot očitno je šlo za prevaro, ki pa so ji zdaj sledile posledice. Kot poroča lendavainfo.com, je občinski svet občine Lendava na predlog župana odločal o odvzemu priznanja slovenskemu tekvondoistu, na 5. seji dne 23. aprila 2020 pa so to odločitev tudi sprejeli. Po tej odločitvi bo moral Misja priznanje v fizični obliki vrniti, občina pa ga bo brisala tudi iz evidence prejemnikov priznanj občine Lendava.

Značke: misja, judo

Članki iz rubrike