018mv Dobra karma

»Če je moški do žensk preveč prijazen, se to ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za četrtek, 20. februarja

melania trump bozic nacrti tw1 Reporter.si

Poglejte, koga vse je Melania pripravljena ...

starejša ženska Svet24.si

»Tega vam ne bomo plačali. Pa čeprav bo zaradi ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

gabrijela-fatorić Njena.si

Sanjski moški: Gabrijela je postala temnolaska

Monika in Denis 4 Njena.si

Ljubezen na vasi: Kaj se je zgodilo po dveh letih?...

STA
STA
0 11.04.2019 15:22:21

Kysselefova po polovici kvalifikacij peta na preskoku

www.alesfevzer.com
Na evropskem prvenstvu v športni gimnastiki v poljskem Szczecinu je svoje delo v kvalifikacijah opravila prva od treh Slovenk. Tjaša Kysselef je nastopila na vseh štirih orodjih, skupaj je zbrala 45,565 točke. Na svojem paradnem orodju preskoku je po polovici kvalifikacij na petem mestu.

Kysselefova se je zaradi želje po uvrstitvi na junijske evropske igre v Minsku odločila, da nastopi na vseh štirih orodjih.

Petindvajsetletna Ljubljančanka je nastope začela na dvovišinski bradlji, na orodju, za katerega je imela največ pomislekov. S padcem in nezahtevno vajo je zbrala oceno 8,366.

Na gredi je odtelovadila brez večjih napak in dobila oceno 11,533. Tudi na parterju se je pokazala v lepi luči, za sestavo je prejela oceno 12,000.


Za konec je nastopila še na svojem glavnem orodju preskoku, od katerega je pričakovala največ, želela si je finalni nastop, blizu katerega je bila že nekajkrat. Z oceno 13,716 je trenutno na petem mestu, v finale vodi prvih osem mest.

Zvečer nastopi čakajo še Tejo Belak in Adelo Šajn.

Moški del slovenske reprezentance je nastope končal že v sredinih kvalifikacijah, vsi so bili zavoljo napak daleč od finalnih nastopov. Rok Klavora je bil 33. na parterju, Luka Terbovšek 82. Branilec srebra z lanskega EP v Glasgowu Sašo Bertoncelj je bil 45. na konju z ročaji.

V petek bodo v Netto Areni finalni boji v mnogoboju za telovadce in telovadke. V soboto in nedeljo sledijo še posamični finali po orodjih.

Značke: gimnastika, ep

Članki iz rubrike