Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 10.04.2019 20:23:46

Slovenski telovadci daleč od finalnih bojev EP

Grega Wernig
Slovenski telovadci Sašo Bertoncelj na konju z ročaji ter Rok Klavora in Luka Terbovšek na parterju so že končali evropsko prvenstvo v športni gimnastiki v poljskem Szczecinu, vsi so z napakami obstali v današnjih kvalifikacijah.

Terbovšek je od slovenske trojke nastopil prvi, vidno uvrstitev je zapravil že ob prvi diagonali, ko je ob doskoku lovil ravnotežje in padel na zadnjico, zatem je naredil še prestop. Sodniki so mu dali oceno 12,800 in je končal pri repu nastopajočih.


Za njim je nastopil Klavora, ki se je pokazal v lepši luči kot Terbovšek, vseeno pa se mu je v sestavo prikradlo nekaj drobnih napak, kar so opazili tudi sodniki in mi prisodili oceno 13,700 in tudi on je končal daleč od finala.

Breme moškega dela reprezentance je po nastopu Klavore in Terbovška padlo na ramena Bertonclja, ki pa pritiska prav tako ni zdržal. Tik pred seskokom se je evropskemu podprvaku iz Glasgowa 2018 "ustavilo", stopil je na konja in sanj o finalnem nastopu je bilo konec tudi zanj. Končal je z oceno 12,566 in prav tako daleč od najboljših. Ko je seskočil, je bil 30.

Značke: gimnastika, ep

Članki iz rubrike