Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
sm
sm
06.08.2015 16:47:51
Deli članek:

Balinarski podprvaki ostali brez dveh pomembnih adutov

BK Istra Poreč

Po pravkar zaključenem balinarskem prestopnem roku je jasno, da bo imel kobjeglavski Hrast težko delo pri lovu na mesta pod vrhom lestvice, saj je ostal brez reprezentanta Anžeta Petriča in Martina Zdauca.

"Vedno je težko zapustiti klub, ki ima velike zasluge za moj napredek in uspehe. Življenje gre pač naprej, vsi pa stremimo k boljšemu. Odhajam v kakovostnejšo ligo in tako bom lažje napredoval. Skoraj po koncu vsake sezone sem dobival ponudbe iz tujine, ki pa sem jih moral zaradi službenih razlogov zavrniti," je pojasnil Anže Petrič, ki se iz Hrasta seli v vrste italijanskega Borgoneseja, pri katerem bo združil moči z Erikom Petričem in Juretom Kozjekom.

Vrste aktualnih slovenskih podprvakov je zapustil tudi Martin Zdauc, ki bo svojo balinarsko pot nadaljeval pri Istri iz Poreča. Kobjeglavci pa so svojo tekaško vrsto okrepili z bivšim članom Skale in Jadrana HK Borutom Margonom.

Aktualni prvak Lokateks Trata je ostala brez Dejana Korena, ki se je preselil k prvoligašu Logatcu, kjer bo igral tudi Robert Gorjanc. Superligaša Luko Koper je okrepil Dmitar Vujanić, iz italijanskega Ponteseja pa se je k prvoligašu Rogaški Crystal preselil Zoran Rednak.