požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

ou
ou
0 15.09.2021 13:30:58

Čas za MAŠČEVANJE?! Glejte, kaj ČEHI pred vročim četrtfinalom sporočajo SLOVENCEM!

CEV
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo danes v Ostravi igrala četrtfinale evropskega prvenstva proti domači reprezentanci Češke, ki je v ponedeljek iz boja za najvišja mesta izločila aktualno olimpijsko prvakinjo Francijo. Obračun v Ostravar Areni se bo začel ob 19. uri.

Slovenski odbojkarji so si nastop v četrtfinalu evropskega prvenstva zagotovili po zmagi s 3:1 v osmini finala proti Hrvaški, Čehi pa so z zelo dobro predstavo presenetili Francoze. Reprezentanci, ki sta se srečali že v okviru skupine B, ko so bili s 3:1 uspešnejši Čehi, se bosta tako med seboj pomerili še za uvrstitev v polfinale. Slovenski selektor Alberto Giuliani vlogo favoritov predvsem zaradi domačega terena prepušča tekmecem, jasno pa je, da si slovenski odbojkarji želijo maščevanja.

"Slovenci so nedvomno favoriti in prav to sem rekel fantom zelo jasno. Spet se moramo boriti," slovenskemu taboru sporoča češki selektor Jiri Novak. Njegov varovanec, sicer podajalec Luboš Bartunek, pa je bil veliko bolj neposreden: "Enkrat smo jih premagali in to bomo ponovili. Zavedamo se, da bo tekma zelo težka in moramo ponoviti predstavo, ki smo jo pokazali proti Franciji."

Značke: slovenija, češka

Članki iz rubrike