Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ro
ro
5 28.09.2019 12:22:59

KULTNI srbski komentator v pričakovanju FINALA z NESRAMNO OPAZKO odgovoril SANJI MODRIĆ

Jurij Kodrun
Stopnjuje se napetost v pričakovanju finalnega obračuna slovenskih in srbskih odbojkarjev v Parizu.

"V finalu EP v odbojki se bo Slovenija pomerila s Srbijo, tako kot v finalu EP v košarki 2017. Še konča naj se enako," je po polfinalnem spopadu Francozov in Srbov v Parizu na svojem profilu na Twitterju zapisala Sanja Modrić, ki je na nek način zaznamovala prenose dvobojev slovenske reprezentance iz Stožic.


Potem ko je že košarkarjem prinesla srečo in bila nekakšen zlati talisman reprezentance, je izjemen izkupiček beležila tudi pri odbojkarjih. Bila je voditeljica na prvih treh tekmah skupinskega dela, ki so jih Slovenci dobili, nato jo je za dve tekmi zamenjala Nataša Gavranić in Slovenija je tisti tekmi izgubila, v izločilnih bojih se je Sanja Modrić vrnila. In Slovenija je spet zmagovala ter se uvrstila v finale.

Na njen čivk se je je odzval priznani srbski športni komentator. "Ne vem, odvisno od tega, koliko Srbov imate tokrat v ekipi," je zapisal Slobodan Šarenac. O tem, kaj je imel v mislih, bržčas ni treba posebej razpredati, nakar je sledila 'pripomba', "da vas Eurobasket 2017 očitno še vedno peče".

Slobodan Šarenac se je znova oglasil in poudaril, da ne gre za nič resnega. "Ne skrbite, to je le malce zbadanja med Sanjo in menoj. Nič drugega. A če že sprašujete za košarko, priložnosti za revanš žal ne bo. Toda ne zaradi nas. Pozdrav," je sporočil komentator nacionalne televizije, ki ima v Srbiji skoraj kultni status.

sarenac

Članki iz rubrike