Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
1 01.11.2018 21:20:32

Slovenski prireditelji odbojkarskega EP izbrali zeleno

www.alesfevzer.com
Evropska odbojkarska zveza (Cev) je danes v Budimpešti predstavila logotipa evropskih prvenstev leta 2019, med gostitelji je tudi Slovenija, ter nov projekt EuroVolley, so sporočili iz Odbojkarske zveze Slovenije.

V Budimpešti so bili prisotni predstavniki vseh osmih prirediteljev EP; pri moških bodo tekmovanje gostile Slovenija, Francija, Belgija in Nizozemska, ki so si za del logotipa izbrale zeleno, modro, rdečo in oranžno barvo, kar predstavlja njihove nacionalne barve; pri ženskah pa so gostiteljice SP 2019, Turčija, Poljska, Madžarska in Slovaška, ki so izbrale rdečo, zeleno in modro.

Predsednik Evropske odbojkarske zveze Aleksandar Boričić je ob tej priložnosti povedal, da jim je v veselje imeti osem fantastičnih organizatorjev: "Prepoznali smo, da je čas za spremembo in sedaj sodelujemo z Alphabetom, ki je prinesel nove ideje, vključno z logotipom EuroVolleyja, in novo energijo za evropsko odbojko."



Slovenijo so na predstavitvi zastopali predsednik zveze Metod Ropret, generalni sekretar Gregor Humerca in ambasador prvenstva Tomislav Šmuc.

Cev pa je danes predstavila tudi novo znamko EuroVolley. Ta je del precej večjega procesa preoblikovanja celotne evropske odbojke, ki naj bi se odvijala v prihodnjih mesecih. Nova identiteta vključuje tudi nov logotip okrogle oblike, ki predstavlja žogo in bo enak za vsa bodoča prvenstva. Logotipi posameznih evropskih prvenstev se bodo razlikovali le po barvah, ki si jih bodo izbrale države gostiteljice. Na ta način bo dizajn znamke EuroVolley vseskozi ostal enak, a vseeno zelo specifičen za vsakokratne organizatorje, so še sporočili iz OZS.

Značke: odbojka, ep

Članki iz rubrike