Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 22.09.2018 07:48:12

Slovenski odbojkarji po SIJAJNI zmagi nad Belgijo pred DNEVOM D! TOLE je recept za uresničitev SANJ!

profimedia
Slovensko odbojkarsko reprezentanco na svetovnem prvenstvu danes ob 20.30 uri čaka še ena najpomembnejša tekma. V Bologni se bo udarila z Brazilijo, aktualnim olimpijskim prvakom, tekma pa bo odločala, ali se bodo Slovenci še približali uvrstitvi med šest najboljših reprezentanc na svetu, ali se bodo morali posloviti od sanj.

Izbranci Slobodana Kovača se velikega tekmeca nikakor ne bojijo. Zavedajo se, da mu lahko z svojo najboljšo predstavo, še boljšo, kot je bila to proti Belgiji v prvi tekmi drugega dela, zadajo boleč udarec, poraza trikratnih svetovnih prvakov namreč z izjemo Slovencev ne pričakuje nihče.


"Brazilija je zelo dobra ekipa, a še zdaleč ne nepremagljiva. Poškodbe sprejemalcev so jim povzročile težave, tako da niso več tako zastrašujoči. Spet bo najbolj pomemben servis, popraviti pa bomo morali tudi igro v napadu," meni Kovač, ki pa slabe stvari tekmecev noče odkrivati.

Kljub odsotnosti dveh najboljših sprejemalcev, so Brazilci še vedno polni zvezdnikov, največji so zagotovo podajalec Bruno in bloker Lucas in korektor Wallace, so pa ekipo kar precej spremenili od tiste, ki je pred leti gostovala v Ljubljani in ki je Slovence gostila pred olimpijskimi igrami v Riu.

Značke: odbojka, sp

Članki iz rubrike