Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
0 08.12.2021 19:31:40

MINUTE GROZE! NOŽ ZA VRATOM prijatelja Tadeja POGAČARJA, grožnje ženi in otrokom... (foto)

Ne moremo si niti predstavljati kakšne minute groze je doživel eden najboljših kolesarjev na svetu, ki je letos zmagal na štirih etapah Toura,

Britanskega kolesarskega zvezdnika Marka Cavendisha in njegovo družino so napadli na njegovem domu štirje zamaskirani neznanci ter ga oropali. To se je zgodilo 27. novembra, pred dvema urama pa je Cavendish javno na svojem družbenem profilu objavil prošnjo za pomoč. 36-letni Cavendish je zapisal, da so njegovi ženi Peti in njegovim otrokom grozili z nožem, njega samega pa so napadli. Cavendish je doma okreval po poškodbi dveh zlomljenih reber in sesedlih pljuč, ki jo je doživel 21. novembra. 

cavendish pogacar
Profimedia

Policija iz Essexa je poročala, da nihče od članov družine ni imel resnejših poškodb, da pa so bili vsi zelo pretreseni in šokirani. Policija je še sporočila, da so ukradli torbico Louis Vuitton in dve zelo vredni uri, do zdaj pa niso aretirali še nikogar. 

"Šokirani smo bili. Ne samo Peta in jaz, ampak tudi otroci. Bali smo se za svoja življenja in še zdaj smo v nekakšnem stanju šoka," je dejal Cavendish in nadaljeval: "Nihče ne bi smel nikoli doživeti takega šoka in nasilja ter groženj kot smo jih bili deležni mi. In... Zgodilo se je v našem domu, kjer bi se morali počutiti varno. To, kar so nam ukradli ima zgolj materialni vrednost. Trenutno pa je napa prioriteta, da se poberemo od šoka kot družina. Vem, da bo trajala nekaj časa."

Policija iz Essexa je javnosti dala posnetke skupine, ki je napadla Cavendisha med 02 in 02,40 uro 27. novembra. 

Inšpektor Tony Atkin je dejal, da je bil Cavendish zagotovo namenska tarča, po tem, ko je bil teden prej ogromno v medijih zaradi nesreče.  

Cavendish je med drugim še zapisal: "Hujše kot to, da so nam ukradli vredne predmete je to, da so nam vzeli občutek varnosti in miru v naši hiši."

Značke: marc-cavendish, rop

Članki iz rubrike