testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

jasna-kuljaj Svet24.si

Jasna Kuljaj sprejela novo vlogo programske ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

Cene Prevc, Martin Golob Njena.si

Je znani župnik povedal preveč - se bo Cene ...

maribor Ekipa24.si

Maribor zavit v črno: Umrl nekdanji nogometaš ...

bu
bu
7 08.05.2020 09:54:44

BIZARNA PONUDBA! Ali je gospod DENAR vse zapravil ali pa mu je POHLEP 'scvrl možgane'

Večkratni svetovni boksarski prvak Floyd Mayweather je v karieri, med katero ni doživel niti enega poraza, zaslužil ogromno denarja.

Že njegov vzdevek 'The Money' oziroma 'Denar' priča o tem, kakšno bogastvo si je boksar prislužil z mnogokrat kratkimi dvoboji. Čim je vstopil v ring, že so se na njegov bančni račun stekali milijoni. Po dostopnih podatkih je v zadnjih 10 letih zaslužil vrtoglavih 780 milijonov, v celotni karieri pa več od milijarde dolarjev.

Mayweather ni nikoli skrival svojega premoženja. Nasprotno, zelo rad je razkazoval svoje imetje - zlato, vile, avtomobili, denar, luksuz ... "Človek vedno mora imeti pri sebi 20 ali 30 tisoč dolarjev, saj nikoli ne veš, kdaj mu bo nekaj všeč in bo želel imeti," je dejal ob neki priložnosti.


A vse več je govoric, da je dobesedno razmetavanje denarja boksarja spravilo na rob. Težko verjetno, a če v nočnem klubu v zrak mečeš bankovce, jih nekega dne zmanjka... "Vsi vemo, da je v karieri zaslužil veliko denarja. Ampak, ljudje, morate razumeti, da je Floyd zelo neumen človek. Ni pomembno, koliko zaslužiš, ampak koliko porabiš. In ta bedak je porabil vse," je nedavno izjavil človek, ki je bil Mayweatherju zelo blizu.

Tudi znani raper 50 Cent, ki je bil nekdaj boksarjev dober prijatelj, trdi podobno, češ da je Floyd izpraznil svoj račun, zato tudi razmišlja o vrnitvi v ring.

Da so govorice resnične, dokazuje tudi najnovejša Mayweatherjeva poslovna ideja. Na trg je dal ponudbo za video pogovor z njim. Na voljo sta dve različici: tako imenovani garantirani pogovor za slabih 1400 evrov ali loterija za 60 evrov. Pri slednji bo odločala sreča - če vplačate, boste morda izbrani za video pogovor, morda pa ne. Igra na srečo.

Članki iz rubrike