Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

bu
bu
7 08.05.2020 09:54:44

BIZARNA PONUDBA! Ali je gospod DENAR vse zapravil ali pa mu je POHLEP 'scvrl možgane'

Večkratni svetovni boksarski prvak Floyd Mayweather je v karieri, med katero ni doživel niti enega poraza, zaslužil ogromno denarja.

Že njegov vzdevek 'The Money' oziroma 'Denar' priča o tem, kakšno bogastvo si je boksar prislužil z mnogokrat kratkimi dvoboji. Čim je vstopil v ring, že so se na njegov bančni račun stekali milijoni. Po dostopnih podatkih je v zadnjih 10 letih zaslužil vrtoglavih 780 milijonov, v celotni karieri pa več od milijarde dolarjev.

Mayweather ni nikoli skrival svojega premoženja. Nasprotno, zelo rad je razkazoval svoje imetje - zlato, vile, avtomobili, denar, luksuz ... "Človek vedno mora imeti pri sebi 20 ali 30 tisoč dolarjev, saj nikoli ne veš, kdaj mu bo nekaj všeč in bo želel imeti," je dejal ob neki priložnosti.


A vse več je govoric, da je dobesedno razmetavanje denarja boksarja spravilo na rob. Težko verjetno, a če v nočnem klubu v zrak mečeš bankovce, jih nekega dne zmanjka... "Vsi vemo, da je v karieri zaslužil veliko denarja. Ampak, ljudje, morate razumeti, da je Floyd zelo neumen človek. Ni pomembno, koliko zaslužiš, ampak koliko porabiš. In ta bedak je porabil vse," je nedavno izjavil človek, ki je bil Mayweatherju zelo blizu.

Tudi znani raper 50 Cent, ki je bil nekdaj boksarjev dober prijatelj, trdi podobno, češ da je Floyd izpraznil svoj račun, zato tudi razmišlja o vrnitvi v ring.

Da so govorice resnične, dokazuje tudi najnovejša Mayweatherjeva poslovna ideja. Na trg je dal ponudbo za video pogovor z njim. Na voljo sta dve različici: tako imenovani garantirani pogovor za slabih 1400 evrov ali loterija za 60 evrov. Pri slednji bo odločala sreča - če vplačate, boste morda izbrani za video pogovor, morda pa ne. Igra na srečo.

Članki iz rubrike