nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

bu
bu
0 10.06.2019 09:45:30

Slovenska olimpijska junakinja po kriminalnem dejanju razkrila: Če bi nepridiprava ujela 'v akciji' ...

Ena od najboljših slovenskih judoistk Anamari Velenšek je pred dnevi delila novico, da so ji nepridipravi ukradli avtomobil.

Odlična judoistka Anamari Velenšek je 21. maja na svojem facebook profilu delila novico o tem, da so ji nepridipravi izpred stanovanja ukradli avto. "Danes ponoči so mi iz parkirišča pred blokom ukradli avto Renault Megane, temno modre barve, letnik 2017, registrska CE JK-595. Če ga je kdo slučajno kje opazil naj prosim pokliče na policijo," je zapisala dobitnica brona z olimpijskih iger v Riu.

Zdaj je Velenškova v pogovoru za Večer opisala to dejanje, ki jo je zelo pretreslo, saj je bila tudi čustveno navezana na svojega jeklenega konjička: "Avto mi je bil posebej pri srcu še zaradi tega, ker je bil modre barve, kakršno sem si tudi želela, in ker je imel dodatno opremo v tej barvi. Vest, da je avto, na katerega sem se zelo navadila, izginil kdo ve kam, me je prizadela in užalostila. V iskanje se je vključila policija, vendar o kraji za zdaj ni nobenih vesti. Če bi tatu zasačila pri delu, ne vem, kaj bi mu naredila." Razkrila je še, da si je avtomobil kupila tudi z delom nagrade za olimpijsko kolajno, zato je imel zanjo še posebej veliko vrednost.

Značke: velenšek, kraja, renault

Članki iz rubrike