nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

STA
STA
0 09.06.2019 21:47:25

Mišmaševa v Nemčiji tretja, vnovič potrdila normo za SP

psno
Slovenska rekorderka Maruša Mišmaš je na atletskem mitingu v nemškem Rehlingenu v teku na 3000 m zapreke zasedla tretje mesto in s časom 9:33,80 znova potrdila normo (9:40,00) za svetovno prvenstvo v Dohi. Dan pred tekmo pa je izvedela, da bo čez štiri dni nastopila tudi na diamantni ligi v Oslu.

Agata Zupin, druga slovenska predstavnica v Rehlingenu, je v soboto začutil bolečino v mišici in se je odločila, da ne bo tvegala in ni nastopila.

Na 3000 m zapreke je zmagala Kenijka Norah Jeruto, nekdanja afriška prvakinja (9:12,99), pred rojakinjo in nekdanjo mladinsko svetovno prvakinjo Daisy Jepkemei (9:15,03), Mišmaševa pa je prehitela še dve kenijski in etiopsko atletinjo, šele sedma je bila naslednja Evropejka.

"Bilo je zanimivo. Konkurenca je bila zelo močna, organizacija tekme pa zelo 'preprosta'. Ni bilo prostora za ogrevanje ali prijavnice pred startom, na šestih progah nas je startalo 17. Zato so nas postavili v dve vrsti. V tej drugi sem začela tudi sama. Ampak ne glede na vse sem bila zelo sproščena, Danes sem prišla v Nemčijo tekmovati, niti nisem gledala vmesnih časov. Zelo sem zadovoljna z osvojenim tretjim mesto. Čez štiri dni v Oslu pa bom imela novo priložnost za hitrejši tek," je povedala Mišmaševa.

Značke: atletika, sta

Članki iz rubrike