franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

au
au
0 13.08.2015 18:14:01

Nesrečno Kiro je obiskal avstrijski predsednik

Hudo poškodovana atletinja Kira Grünberg še vedno leži v bolnišnici v Innsburcku, kjer jo je obiskal prvi mož avstrijske politike z ženo.

Kira je pred časom padla na treningu skoka ob palici in si tako hudo poškodovala hrbtenico, da bo do konca življenja hroma od vratu navzdol. Nesreča je hudo pretresla športno javnost celotnega sveta, Avstrijo pa poenotila v pošiljanju dobrih želja in izrazih podpore nesrečni športnici.


Grünbergova je pred časom javnosti posredovala fotografije svojega ležanja v bolniški postelji, da bi si s tem pridobila nekaj miru. Zdaj pa je njeno zdravstveno stanje stabilno v dovolj veliki meri, da je lahko sprejela visok obisk predsednika države Heinza Fischerja. Ta je skupaj z ženo v njeni bolniški sobi preživel nekaj časa.

Kira je tudi dovolila objavo fotografije s predsedniškim parom, medtem ko je predsednik kratko nagovoril avstrijsko javnost in se ob tem zahvalil medicinskemu osebju za odlično skrb za mlado športnico. "Občudujem moč njenega duha. Mirno in spokojno gleda naprej in se ne boji izzivov," je med drugim še dejal.

Članki iz rubrike