Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tu
tu
12.08.2015 22:29:19
Deli članek:

Aljaž Radinski senzacionalno v četrtfinalu Portoroža

Na Challengerju Tilia Slovenia Open v Portorožu je Aljaž Radinski znova presenetil. Nase je opozoril še z drugo zmago nad igralcem okoli 200. pozicije na računalniški lestvici in ker sam zaseda le 1176., je to zagotovo njegov največji uspeh v karieri.

Na turnirju serije Challenger v Portorožu je znanih že sedem četrtfinalistov. Najprijetnejše presenečenje je pripravil 20-letni Aljaž Radinski. Premagal je Francoza Jonathana Eysserica. Z novimi 15. točkami za računalniško lestvico se bo iz 1176. mesta zagotovo povzpel vsaj med najboljših 850 tenisačev sveta. 

To je že druga zmaga nad igralcem okoli 200. pozicije na računalniški lestvici. Dvajsetletni tenisač je bil skozi celoten dvoboj precej aktivnejši in zasluženo slavil. Občinstvoje z navdušenjem pospremilo zmago novega ljubljenca občinstva. Jutri se bo pomeril s šestim nosilcem Luco Vannijem. 

Okoli desete ure zvečer je zadnji dvoboj na osrednjem igrišču portoroškega teniškega kompleksa začel še Grega Žemlja, ki se meri s Slovakom Lukašem Lackom.