Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

mu
mu
2 14.02.2019 11:44:43

Nemci pripravljajo NAJVEČJE RAZKRITJE o Schumacherju do zdaj: Prihajajo fotografije, kako se je ...

Profimedia
O Michaelu Schumacherju ni znanega veliko, a zdaj so nemški mediji razkrili morda celo največjo stvar v zadnjih letih.

Michael Schumacher se je konec leta 2013 poškodoval v francoskih Alpah. Staknil je hude poškodbe glave, javnost pa o njegovem zdravstvenem stanju le ugiba. Njegova družina skrbno skriva vse, kar je povezano z njegovim zdravstvenim stanjem, vsake toliko časa pa se vendarle pojavijo informacije, ki pa so bile do zdaj vselej neuradne.

V začetku letošnjega leta je nekdanji dirkač formule ena dopolnil 50 let, legendarni Nemec pa po poročanju nemških medijev rojstnega dne ni praznoval v zavetju varnega švicarskega doma. Za nekatere zelo odmevne podrobnosti so poskrbeli pri nemškemu mediju Bunteju.


Kot trdijo Nemci, so Schumacherja na Majorko prepeljali s posebnim helikopterjem, ki je namenjen prevozu pacientov. Tja je poletel 20. decembra 2018, na poti pa so naredili postanek v Franciji, kjer so dotočili gorivo. Nekdanji dirkač je tako v vili v prestižnem delu tega španskega otoka najprej preživel božič, nato tam dočakal še rojstni dan. Užival naj bi na toplem soncu, saj so temperature okoli novega leta tam znašale približno 20 stopinj Celzija.

Z njim naj bi pripotovali tudi številni člani osebja, med katerimi so nekateri nosili zaščitno masko, da bi ga obvarovali pred morebitnimi okužbami, pri tabloidu pa so šli še precej dlje in v naslednji tiskani izdaji obljubili tudi fotodokaze. Imeli naj bi fotografije, na katerih se Schumacher na balkonu nastavlja sončnim žarkom.

Vilo na Majorki so Schumacherjevi kupili lani poleti, prestižno domovanje pa se nahaja v zaprti skupnosti, kamor imajo dostop zunanje osebe onemogočen. Družina jo je kupila od enega najbogatejših Špancev in predsednika madridskega Reala Florentina Pereza.

Članki iz rubrike