merceva Odkrito.si

Vrnitev po dveh desetletjih! Se še spomnite te ...

gabrielle carahan Svet24.si

Potrjeno: 22-letno hčer znanega glasbenika ...

ženska Petisvet.si

10 čudežnih živil, ki ubijajo staranje kože

thordis-elva 2 Svet24.si

S svojim posiljevalcem je napisala knjigo o ...

zala kralj gašper šantl Svet24.si

Evrovizijski šok: napaka pri glasovanju, ...

Rene Mlekuž je presrečen, ker jo je našel Njena.si

Znan Slovenec po ločitvi pokazal novo izbranko

Hajdi Korošec- foto 1 Njena.si

Nepričakovan udarec: Hajdi golo iskreno o raku

nu
nu
1 10.10.2018 13:08:24

Pretresljiva izpoved pretepene Brazilke: Začelo se je z nedolžno fotografijo, hotel jo je UBITI! (foto)

Kaj se je dogajalo tistega septembrskega večera? Brazilska lepotica je razkrila vse!

Pred dnevi je osupnila svetovno javnost, Melissa Gentz je razkrila vsa grozodejstva, ki so se ji zgodila. Njen zdaj že nekdanji fant jo je premikastil, razlog za to pa je bilo ljubosumje.

Ker je na družabnem omrežju objavila fotografijo z globokim izrezom, jo je najprej zbrisal, nato so ga močno motili vsi komentarji, ki so sledili tej objavi. Podkrepljen z dobro mero alkohola ji je začel groziti, nato se je zatekla v kopalnico. Zaklenila se je notri in upala, da bo hitro minilo. A ni. Zvezdnik motokrosa Erick Bretz je vrata razbil in jo premikastil."Vsak od nas ima rajši eno stran svojega obraza. Jaz imam rajši levo. On to ve, zato je to na žalost tista stran obraza, ki je bila žrtev hudega nasilja. Ne bom skrivala sledi moje zgodbe, zato ker nobena ženska ne sme čutiti ne sramu ne krivde, če postane žrtev družinskega nasilja," je razkrila že pred dnevi, zdaj pa je postregla z novimi podrobnostmi.

"Grozil mi je, da če bom šla na sodišče, da me bo zmečkal. Govoril je, da sem v razmerju in da ne smem objavljati takšnih fotografij. Da ne smem objavljati fotografij, na katerih kažem prsi. Pozivam vse ženske, da pokažete moč in končate takšna razmerja," je med drugim dejala Melissa, ki je še enkrat naložila sporno fotografijo. O prsih ne duha ne sluha ...

gentz

Značke: bretz, gentz

Članki iz rubrike