hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 10.10.2018 13:08:24

Pretresljiva izpoved pretepene Brazilke: Začelo se je z nedolžno fotografijo, hotel jo je UBITI! (foto)

Kaj se je dogajalo tistega septembrskega večera? Brazilska lepotica je razkrila vse!

Pred dnevi je osupnila svetovno javnost, Melissa Gentz je razkrila vsa grozodejstva, ki so se ji zgodila. Njen zdaj že nekdanji fant jo je premikastil, razlog za to pa je bilo ljubosumje.

Ker je na družabnem omrežju objavila fotografijo z globokim izrezom, jo je najprej zbrisal, nato so ga močno motili vsi komentarji, ki so sledili tej objavi. Podkrepljen z dobro mero alkohola ji je začel groziti, nato se je zatekla v kopalnico. Zaklenila se je notri in upala, da bo hitro minilo. A ni. Zvezdnik motokrosa Erick Bretz je vrata razbil in jo premikastil.

"Vsak od nas ima rajši eno stran svojega obraza. Jaz imam rajši levo. On to ve, zato je to na žalost tista stran obraza, ki je bila žrtev hudega nasilja. Ne bom skrivala sledi moje zgodbe, zato ker nobena ženska ne sme čutiti ne sramu ne krivde, če postane žrtev družinskega nasilja," je razkrila že pred dnevi, zdaj pa je postregla z novimi podrobnostmi.

"Grozil mi je, da če bom šla na sodišče, da me bo zmečkal. Govoril je, da sem v razmerju in da ne smem objavljati takšnih fotografij. Da ne smem objavljati fotografij, na katerih kažem prsi. Pozivam vse ženske, da pokažete moč in končate takšna razmerja," je med drugim dejala Melissa, ki je še enkrat naložila sporno fotografijo. O prsih ne duha ne sluha ...

gentz

Značke: bretz, gentz

Članki iz rubrike