jasmina kandorfer Odkrito.si

Globoka žalost slovenske voditeljice: jokala v ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za sredo, 19. decembra

darilo Petisvet.si

Čarobna darila za vsako nebesno znamenje posebej

beltinci_bankomat Svet24.si

FOTO in VIDEO: Ostala je globoka luknja: v ...

Sophida Kanchanarin Svet24.si

Kritizirala je stvaritev princese, sedaj ji grozi ...

Meghan Markle Njena.si

FOTO: Tako velik je že trebušček Meghan Markle

salome2 Njena.si

Salome se je življenje obrnilo na glavo

nu
nu
1 10.10.2018 13:08:24

Pretresljiva izpoved pretepene Brazilke: Začelo se je z nedolžno fotografijo, hotel jo je UBITI! (foto)

Kaj se je dogajalo tistega septembrskega večera? Brazilska lepotica je razkrila vse!

Pred dnevi je osupnila svetovno javnost, Melissa Gentz je razkrila vsa grozodejstva, ki so se ji zgodila. Njen zdaj že nekdanji fant jo je premikastil, razlog za to pa je bilo ljubosumje.

Ker je na družabnem omrežju objavila fotografijo z globokim izrezom, jo je najprej zbrisal, nato so ga močno motili vsi komentarji, ki so sledili tej objavi. Podkrepljen z dobro mero alkohola ji je začel groziti, nato se je zatekla v kopalnico. Zaklenila se je notri in upala, da bo hitro minilo. A ni. Zvezdnik motokrosa Erick Bretz je vrata razbil in jo premikastil.



"Vsak od nas ima rajši eno stran svojega obraza. Jaz imam rajši levo. On to ve, zato je to na žalost tista stran obraza, ki je bila žrtev hudega nasilja. Ne bom skrivala sledi moje zgodbe, zato ker nobena ženska ne sme čutiti ne sramu ne krivde, če postane žrtev družinskega nasilja," je razkrila že pred dnevi, zdaj pa je postregla z novimi podrobnostmi.

"Grozil mi je, da če bom šla na sodišče, da me bo zmečkal. Govoril je, da sem v razmerju in da ne smem objavljati takšnih fotografij. Da ne smem objavljati fotografij, na katerih kažem prsi. Pozivam vse ženske, da pokažete moč in končate takšna razmerja," je med drugim dejala Melissa, ki je še enkrat naložila sporno fotografijo. O prsih ne duha ne sluha ...

gentz

Značke: bretz, gentz

Članki iz rubrike